joi, 9 mai 2013

10 Motive ca să-ţi trimiţi copilul în tabără

În afară de aura boemă a unei tabere de vară, în care copilul tău se relaxează, cunoaşte lume nouă şi se distrează pe cinste, există şi alte motive pentru care este recomandat să investeşti într-o astfel de activitate. 

Mulţi părinţi cunosc avantajele unei tabere internaţionale, însă le vine destul de greu să îşi lase copiii să plece singuri de acasă. Cred că şi eu aş sta să mă gândesc de multe ori înainte de a face acest pas...Însă, analizând situaţia cu obiectivitate, iată care sunt motivele reale ca să-ţi trimiţi copilul într-o tabără de vară...


1. În primul şi în primul rând, trimiţându-l într-o tabără, investeşti în educaţia lui. Din păcate, la şcoală, copilul tău nu învaţă să se descurce, să ia decizii, să fie pe cont propriu. Experienţele oferite de o tabără sunt extrem de benefice dezvoltării sale ca om.

2. Învaţă lucruri noi! Da, taberele sunt create special pentru ca micuţul tău să înveţe o limbă străină, diverse sporturi, să aibă activităţi artistice şi să îşi aprofundeze hobby-urile şi cunoştinţele într-un mediu nou, prietenos şi fără inhibiţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu