miercuri, 18 decembrie 2013

Tabara de limba engleza prin teatru in vacanta intersemestriala

Invata limba engleza cu vorbitori nativi, participand la o tabara de teatru!


Programul este coordonat de doi regizori absolventi ai University of the Arts Londra.


Prima editie a acestui program de teatru in limba engleza in colaborare cu trupa BEZNA Theatre - Londra, a avut loc la Rasnov, in iulie 2013 si a fost o tabara de mare succes.
Regizorii britanici au reusit sa insufle copiilor dragostea pentru arta teatrala si pentru geniul lui Shakespeare, sa le descopere si sa le cultive talentul, creand impreuna un spectacol deosebit in limba engleza, intr-o atmosfera familiara si de prietenie.













Si acum, tabara English through Theatre by BEZNA Theatre, la a doua editie !


De data aceasta, copiii vor lucra la punerea in scena a faimoasei povesti despre ambitie si razbunare MACBETH de William Shakespeare.

Localizare: Centrul de Agrement Valea Iazurilor, care se afla pe malul lacurilor Mostistea, la 24 km de Bucuresti, are o priveliste deosebita asupra salbei de lacuri. Arhitectura interesanta in forma de vapor a restaurantului rustic, aleile amenajate cu gust, facilitatile de agrement si personalul prietenos sunt cateva dintre atractiile complexului.

Facilitati: fitness, sauna, teren de fotbal, pescuit sportiv „prinde si elibereaza”, ping pong, tiroliana.
Cazarea se face in hotel, in camere duble sau triple cu baie proprie.
Masa: mic dejunul, pranzul si cina se servesc in restaurantul complexului.












Programul taberei de engleza prin teatru

Principala activitate desfasurata in aceasta tabara va fi pregatirea spectacolului de teatru „Macbeth” in limba engleza. Cursurile de limba engleza vor avea ca tema textul piesei. Programul intensiv de arta actorului, miscare, dictie, actore, repetitiile si celelalte workshopuri vor avea loc in spatii special amenajate.

Asadar, pe perioada taberei copiii vor fi implicati permanent in diferite activitati specifice teatrului.

Pe 8 februarie, parintii, rudele si prietenii sunt invitati sa asiste la spectacolul final.


Alte activitati

tenis de masa, petreceri de bun venit si de ramas bun, fitness, pescuit sportiv, tiroliana, fotbal, o excursie de ½ zi intr-o locatie de interes din imprejurimi, ex: Manastirea Pasarea, Manastirea Cernica, Ferma animalelor.


Tarif: 400 EUR / tabara

Tariful include: 8 nopti de cazare, pensiune completa, curs „English through Theatre”, workshopuri zilnice de teatru, spectacol final „Macbeth”, certificat de participare, program de activitati si excursii, supraveghere permanenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu