vineri, 31 ianuarie 2014

Tabere de vara pentru copii in Portugalia - 2014

Va asteptam in doua noi tabere de vara in Portugalia!


Taberele pentru copii se adreseaza vorbitorilor de limba engleza care doresc sa isi perfectioneze cunostintele de gramatica, sa isi imbogateasca vocabularul si sa isi imbunatateasca accentul. In plus, lectiile vor fi  bogate in informatii culturale, istorice si artistice si vor aborda teme din viata cotidiana. 

Desi tara de destinatie nu are engleza drept limba oficiala, va asiguram ca profesorii sunt foarte bine pregatiti, avand o experienta bogata in activitatea de predare a acestei limbi. Iar Portugalia este locul ideal ca cei mici (si nu numai) sa se bucure de soarele verii!


Copiii mai independenti se vor simti mai bine la Algarve, tabara internationala individuala.



Algarve este regiunea cea mai sudica din Portugalia, cu capitala la Faro, oras situat la 279 km de Lisabona. 

Scoala se afla in Lagoa, la circa 40 minute de aeroportul international Faro. 

Cazarea se face in campusul Scolii Internationale Algarve, in camere single sau duble cu baie proprie si in regim de pensiune completa (3 mese / zi). Facilitati: acces Internet wireless, living room, sala de jocuri, piscina in aer liber, terenuri de sport, centru medical, cantina, magazin. 


Cursul de limba engleza include 20 ore / saptamana in grupe de maximum 12 persoane, test de plasament la sosire si certificat de participare la final.



Activitati: workshop-uri de lucru cu ceramica, jocuri in aer liber, arta si artizanat, sport (inot, polo, fotbal, tenis de masa, patinaj), competitii de talente, karaoke, barbecue, discoteca etc. 

Excursii: la Castelul Silves, targul medieval, Water Park, Sea Life Park. 


Mai multe detalii despre tabara de vara de la Algarve gasiti aici.


 


In cazul in care preferati taberele cu insotitor, puteti opta pentru tabara de grup de la Anadia.



Centro de Portugal este o regiune din centrul Portugaliei, cu 2.300.000 locuitori si capitala la Coimbra. Este o zona cu oameni ospitalieri, unde turistii descopera farmecul obiceiurilor si al bucatariei traditionale cu branzeturile, sosurile si mierea de munte.

Orasul Anadia se afla la 15 minute distanta de mare si este aproape de unele dintre cele mai frumoase locuri din Portugalia, precum Porto, Coimbra si Aveiro.


Scoala are aproape 25 ani experienta in predarea limbii engleze vorbitorilor nenativi. Facilitati: terenuri de fotbal, tenis, squash si golf, piscina, sala de sport.

Cazarea se face in Hotelul Cabecinho, in camere cu 2-3 paturi si Internet wireless.


Cursul de limba engleza include 15 lectii  / saptamana, in grupe de cate maximum 15 persoane, test de plasament la sosire si certificat de participare la final.


Activitati: jocuri de echipa, sporturi, echitatie, drumetii, orientare, tir cu arcul, talent show, vizionari de filme, quiz-uri (concursuri de cultura generala), discoteca, prezentari de moda etc.

Excursii: a Coimbra, Aveiro, Porto si alte destinatii


Mai multe detalii despre tabara de copii de la Anadia gasiti aici.

  



Daca vreti sa invatati mai bine limba engleza, veniti cu noi in una din cele doua tabere de vara pentru copii in Portugalia!


Pentru mai multe informatii sau pentru a va inscrie, va asteptam sa ne contactati.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu