miercuri, 18 martie 2015

TABERELE DE VARA AU DESCHIS PORTILE ! SAPTAMANA REDUCERILOR LA MARA STUDY CONTINUA!


Rezerva acum si primesti reducere 5% la toate programele educationale de vara


Saptamana reducerilor la Mara Study a inceput pe 12 martie si se prelungeste pana pe 22 martie timp in care primesti REDUCERE de 5 % la programele educationale de vara. Rezerva acum o tabara internationala individuala sau o tabara de grup pentru copii si adolescenti sau chiar unul din multiplele noastre cursuri de limbi straine pentru adulti.

TABERE DE GRUP vara 2015 
Tabere Germania, Tabere Anglia, Tabara Scotia, Tabere SUA, Tabara Cipru, Tabara Praga, Tabara Franta, Tabara Bran sunt Tabere internationale de grup pe care vi le propunem in vara 2015

       

Acum este momentul sa iti planifici vacanta de vara! Rezerva una din taberele noastre de grup cu insotitor sau o tabara individuala de limbi strainecursuri pentru tineri si adulti.

O tabara de vara iti aduce multe avantaje; ai posibilitatea sa experimentezi studiul intr-un sistem de invatamant din strainatate, intr-o scoala de renume, unde cursurile sunt predate de profesori vorbitori nativi, sa te distrezi impreuna cu colegii din intreaga lume, sa iti descoperi limitele, sa vizitezi locuri impresionante si sa iti dezvolti aptitudinile.
   
   
                                                       
Taberele si cursurile de vara au activitati din cele mai diverse domenii: sport, teatru, business, management, fashion, creare jocuri video, muzica, arta, fotografie, design care se combina armonios cu programele de vizitare, activitatile din campus sau cursurile de pregatire pentru sistemul de invatamant  din   strainatate    



TABERE INDIVIDUALE vara 2015

Cursuri limbi straine pentru tineri si adulti
















Un comentariu:

  1. ECHIPA Mara Study va sta la dispozitie cu toate detaliile. Va asteptam cu intrebari si pareri.
    Nu uitati ca s-a prelungit campania reducerilor. Aveti 5 % reducere pentru toate programele de vara din 2015 !

    RăspundețiȘtergere