luni, 10 august 2015

ATELIERE DE ARTA - TEATRU, PICTURA, SCULPTURA - la Mara Study din Octombrie 2015

ateliere de arta

TEATRU IN ENGLEZA,  PICTURA,  MODELAJ  IN LUT
workshopuri pentru copii si tineri

Taberele de vara pentru copii sunt pe sfarsite, vacanta de vara de asemenea dar suntem convinsi ca ati capatat mai multa experienta de viata si artistica in timpul taberelor noastre de arta. Se pare ca desenul isi gaseste mai bine conturul, iar modelele de lut  "incap" mai firesc in forma lor, cat despre teatru, ce sa mai spun, rolurile devin din ce in ce mai complexe, exprimarea mai libera iar miscarea scenica mai elaganta si expresiva.  Limba engleza curge mult mai usor in fraze exprimate cu emotie si intelesuri noi.

Ne bucuram ca v-ati obisnuit cu Taberele de ARTA - Mara Study si dorim sa continuam
traditia prin aceste ateliere de teatru in limba engleza, pictura/desen, modelaj in lut, pentru copiii si tinerii care doresc sa-si dezvolte personalitatea artistica.

Usile noastre va sunt deschise si va asteptam incepand cu luna octombrie 2015, intr-un cadru placut la workshop-urile noastre care sunt coordonate de artisti profesionisti cu multa experienta.

Atelierele de Teatru in limba engleza sunt coordonate de un regizor britanic, vorbitor nativ de limba engleza. ceea ce este un mare avantaj pentru cei care vor sa se dezvolte in acest domeniu atat de complex si frumos. Workshop-urile de teatru  sunt speciale tocmai pentru faptul ca sunt in limba engleza si sunt susutinute de un specialist in domeniu - un tanar regizor din Marea Britanie.

Atelierele de teatru se adreseaza
- copiilor de diferite categorii de varsta care urmaresc dezoltarea personala, descoperirea aptitudinilor artistice si perfectionarea limbii engleze,
- tinerilor care se pregatesc pentru admiterea la o universitate de teatru din Marea Britanie sau in alta tara straina,
- studentilor care doresc sa isi continue studiile cu un master in domeniu artelor vizuale, sau chiar
- tinerilor actori care doresc sa sustina auditii in vederea obtinerii unui rol intr-o tara in care se vorbeste limba engleza.

De asemenea in atelierele de sculptura si pictura  copiii isi vor dezvolta creativitatea, viziunea in spatiu, imaginatia, vor invata cum sa vada un obiect, cum sa perceapa forme, lumini umbre, vor invata cum sa realizeze obiectele care il inconjoara prin modelare in lut, pictandu-le sau desenandu-le si vor invata cum sa foloseasca ustensilele pentru modelaj si pictura/desen.

Copiii vor fi fascinati sa invete cum sa reprezinte formele, care sunt tehnicile de lucru, care sunt metodele de texturare si modelare atat in desen cat si in sculptura.

In functie de categoria de varsta, complexitatea si varietatea subiectelor creste,
Aceste ateliere de arta nu numai ca dezvolta creativitatea si imaginatia copiilor si tinerilor dar ii incurajeaza pe acestia sa se exprime liber, folosind tehnici din cele mai variate. Vor sti in final cum sa dea viata obiectelor si nu in ultimul rand, se vor distra invatand impreuna cu colegi de varsta lor.

Va invitam asadar sa deschideti noi orizonturi de creatie si cultura copiilor dumneavoastra si va stam la dispozitie si in aceasta toamna cu materialele necesare, coordonatori artisti profesionisti, determinare si bucurie si un cadru placut unde prietenia, distractia si buna dispozitie sunt la ele acasa.

Arta la Mara Study este la ea acasa
Alaturati-va noua si va veti simti si voi ca acasa !!!

Va asteptam cu drag
din Octombrie 2015
AICI:

ATELIERE DE ARTA - CURSURI DE PICTURA SI DESEN

ATELIERE DE ARTA - CURSURI DE SCULPTURA

ATELIERE DE ARTA - TEATRU IN LIMBA ENGLEZANiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu