joi, 2 februarie 2017

10 avantaje pe care sportul le ofera copilului tau!


10 avantaje pe care practicarea sportului in mod organizat le ofera copilului tau!


  1. Oportuntati naturale si amuzante de a face exercitii fizice in mod regulat, prin joc
  2. Sansa de a dobandi si a-si perfectiona aptitudini
  3.  Dobandirea abilitatilor de leadership
  4. Dezvoltarea spiritului de echipa si a altruismului
  5. Depasirea propriilor limite
  6. Participarea la competitii si concursuri
  7. Sansa de a juca sub indrumarea antrenorilor profesionisti
  8. Constientizarea victoriei si a infrangerii 
  9. Capatarea unei increderi de sine mai mare
10. Sanatate si starea de fericire 

Pentru o dezvolare armonioasa psihica si fizica este important ca toti copii sa creasca cu deprinderea de a face miscare, sa vina cu placere la orele de sport de la scoala, sa participe la diverse cursuri si concursuri sportive sau tabere pentru copii cu activitati sportive. In acest fel, parintii isi pot da seama care este sportul potrivit pentru copilul lor, luand in considerare atat personalitatea copilului cat si abilitatile sportive si temperamentul acestuia.
Participind la diversele activitati sportive, cursuri sau tabere internationale, copiii au sansa sa lucreze cu antrenori specializati care pot descoperi talentele sportive si pot da sfatul potrivit.
Unii copii au o inclinatie nativa pentru sporturile de echipa, in timp ce altii sunt mai confortabili cu actvitatile individuale.  Doar incercand divese sporturi copiii isi pot da seama ce le place cu adevarat.
De exemplu, sporturi precum  fotbal, baschet si volei chiar si tenis sunt mai potrivite pentru un copil inclinat spre sporturile de echipa pe cand sporturi precum scrima, karate, dans, inot, yoga sunt pentru un copil care prefera sporturile individuale.

Asadar, nu ezitati sa cautati pentru copiii dvs. taberele de vara in care nu lipsesc activitatile sportive iar Mara Study Turism va poate pune la dispozitie cele mai variate programe.
Taberele de sport internationale reprezinta pentru copilul dumneavoastra sansa de a practica sportul preferat alaturi de copii din toata lumea dar in acelasi timp de a-si imbunatati considerabil nivelul de limba engleza.


 In taberele internationale propuse de noi, activitatile sportive au loc zilnic, in sesiuni de minim 3 ore dupa amiaza si o ora seara fiind coordonate de profesori specializati. Unele tabere includ si cursuri de limba straina, dar si o serie de acivitati sociale si artistice concursuri, si ateliere menite sa ii faca pe copii sa relationeze si sa se integreze mai usor, avand o puternica tenta de autoeducare.

Agentia Mara Study Turism ofera o gama variata de tabere sportive, fie ca vrei sa iti trimiti copilul sa joace fotbal alaturi de profesionisti la Scoala de Fotbal Chelsea FC, intr-o tabara internationala de fotbal. fie sa joace tenis in cele mai bune scoli de tenis din Europa intr-o tabara internationala de tenisrugby alaturi de Sale Sharks, una dintre cele mai bune echipe de rugby din Anglia in tabara internationala de rugby, fie baschet pe urmele legendarilor campioni Larry Bird si Paul Pierce in  Boston  in tabara internationala de baschet in SUA, sau chiar sa practice surf, navigatie si sporturi extreme, in Europa.

Doresti sa afli care este programul potrivit copilului tau? Contacteaza-ti consultantul educational!


Telefon:        0736 913 866
E-mail:         office@mara-study.ro
Facebook:     https://www.facebook.com/marastudy/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu