duminică, 3 martie 2013

Turul Universitatilor de pe Coasta de Vest a Americii

Vizitarea universitatilor americane 

Doriti sa va continuati studiile la o universitate americana?


Turul universitatilor de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii va ofera posibilitatea sa vizitati cele mai prestigioase universitati din aceasta zona a Americii.

Stim ca este greu sa va hotarati la ce universitate sa aplicati, de aceea am ales acest program care va va ajuta sa luati o decizie in cunostinta de cauza.

 


Nu ar fi minunat sa va petreceti vacanta de vara in America, participand la o tabara internationala in care sa puteti vizita cateva dintre cele mai importante universitati din California, sa vizitati orase precum San Francisco, Los Angeles sau Santa Barbara si sa va bucurati totodata de o atmosfera tinereasca?

Aceasta tabara internationala ofera 
elevilor care isi doresc sa-si continue studiile la o Universitate din America ocazia unica de a vizita cateva universitati de prestigiu de pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii. 

Vizitele la universitati includ pe langa vizitarea efectiva a facilitatilor oferite de campusurile acestor universitati si de intalniri cu profesorii si staff-ul universitatilor. Acestia va vor da informatii detaliate privind aspectul academic al fiecarei institutii in parte.

Turul universitatilor, care dureaza 8 zile, incepe in orasul Los Angeles, cel mai important centru urban din vestul Statelor Unite. Aici aveti posibilitatea sa va si distrati de minune in ride-urile din Parcul Disneyland sau vizitand Hollywood-ul.

Tu
rul universitatilor continua de-a lungul coastei californiene, catre Santa Barbara si Santa Cruz si se incheie in regiunea San Francisco, unde se va vizita campusul faimoasei Universitati Stanford, recunoscuta mai ales pentru programele de Drept, Business si IT si UC Berkeley, considerata cea mai buna institutie de invatamant superior din Sistemul Universitatilor Californiene.

Asadar, in acest tur veti avea sansa de a vizita urmatoarele universitati: UCLA, CSU Long Beach, University of Southern California, UC Santa Barbara, Cal Poly San Luis Obispo, UC Santa Cruz, Stanford University, UC Berkeley.

Acest tur poate fi combinat cu o tabara internationala de vara, de una sau doua saptamani, intr-un colegiu din Los Angeles sau San Francisco, astfel experienta voastra americana fiind una cat se poate de complexa.

Pentru mai multe detalii despre program (lista completa a universitatilor vizitate, perioada), vizitati pagina Turul Universitatilor pe Coasta de Vest!






 

 

Un comentariu:

  1. Orice tanar are posibilitatea sa mearga intr-o tabara internationala, mai ales in Statele Unite ar trebui sa o face. O experienta extraordinara!!!

    RăspundețiȘtergere