vineri, 1 martie 2013

Tabere internationale

Dupa cum v-am comunicat si in comentariile noastre anterioare, in parte, succesul in acomodarea voastra cu viata intr-un colegiu din stainatate o constituie si participarea constanta in taberele internationale organizate de scolile de limbi straine in campusurile diferitelor colegii.

Mara Study Turism va pune la dispozitie o oferta foarte variata de tabere internationale pentru vara 2013. In site-ul nostru puteti gasi tabere in diferite locatii din lume si pentru toate gusturile: tabere in Anglia la Cambridge, Oxford, Winchester sau Londra, tabere in Germania la Berlin, Frankfurt, Lindenberg, Oberwesel, Josefstal, tabere in Austria la Viena, Salzburg sau Zell am See,  tabere in Irlanda la Dublin, tabere in Scotia la Edinburgh, tabere in SUA la New York, Los Angeles, Harvard, Yale, San Francisco, Fort Lauderdale, tabere in Franta la Nisa, Paris, Normandia, tabere in Italia la Roma, Lignano Sabiadoro, tabere in China, tabere in Spania la Madrid, Tarragona, Barcelona, Marbella, tabere in Portugalia, tabere in Cipru, tabere internationale in Grecia, tabere internationale in Romania la Eforie Nord, Rasnov.

 

In toate aceste tabere, programele includ lectiile de limba straina, engleza, franceza, germana, italiana sau spaniola in functie de locatie, program complex de activitati sportive si sociale, jocuri de societate, concursuri, petreceri, vizite si excursii.

In unele tabere, activitatile principale sunt cele sportive si aceste tabere ofera cursuri intensive pentru sporturi. Ex: tabere de fotbal, tabere de baschet, tabere de rugby, tabere de echitatie, tabere de golf, tabere de tenis.

In alte tabere, activitatile principale sunt cele artistice, aici copiii beneficiind de cursuri de specialitate in functie de specificul taberei: tabere de teatru, tabere de dans, tabere de muzica, tabere de cinematografie, tabere de film, desen sau design.

Copiii pot merge in tabere internationale de grup, cu insotitor din partea agentiei sau tabere individuale.

Locatiile alese pentru taberele in strainatate sunt de cea mai buna calitate. Taberele sunt organizate in cele mai importante centre educationale din lume: scoli, colegii si universitati.

In cei peste 15 ani de experienta in acest domeniu, am selectat o mare varietate de programe educationale de calitate in strainatate: tabere academice, tabere de ski, tabere scolare pentru elevi, tabere cu activitati sportive, tabere de aventura, tabere safari, tabere cu activitati artistice, tabere de vara pe litoral, tabere de iarna, la munte.

Va asteptam solicitarile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu