joi, 28 februarie 2013

Liceul in strainatate Pasul 3

Consultanta educationala

Pasul 3 ~ Intocmirea dosarului!

Impreuna cu parintii tai, te-ai decis la ce colegiu din strainatate iti vei continua studiile.
Acum incepe procesul de intocmire a dosarului pentru aplicatie: formularul de inscriere, fisele matricole pe ultimii doi ani, certificate de atestare lingvistica, recomandari de la profesori, scrisoare de intentie, activitati de voluntariat, fise medicale, fotografii etc., proces la care consultantii Mara Study Turism vor participa activ pentru reusita admiterii tale in liceul international dorit.


Nu uitati! Prima impresie despre voi este data de situatia voastra scolara din Romania.  Numai copiii cu rezultate bune la invatatura au sanse sa fie acceptati la scolile din strainatate.
Asadar, invatati bine pentru a obtine note cat mai bune!

Esti un elev bun si ai depus un dosar complet?  Asteapta aprobarea scolii.

Odata ce ai primit confirmarea de acceptare in colegiul dorit nu trebuie decat sa te pregatesti de drum, drumul care iti va deschide noi orizonturi, drumul cunoasterii, drumul care iti va indruma pasii catre cele mai bune universitati.

Noi ne vom ocupa de tot ceea ce inseamna deplasarea si instalarea ta in noua ,,casa’’, bilet avion, transferuri, rezervare cazare, plati catre scoala.
Tu nu va trebui decat sa continui sa inveti bine, sa fii  perseverent si constient de faptul ca efortul tau, departe de cei dragi, va fi rasplatit curand.

De aici, din tara, noi vom continua sa veghem asupra evolutiei tale si vom fi in legatura permanenta cu scoala si cu familia ta, fiind gata sa va sprijinim in orice problema ar putea aparea.

Asa cum ne mandrim cu Ionut, Andreea, Bogdan, Mirabela, Alex, Sinziana si multi alti copii care acum studiaza la diverse scoli din lume sau cu altii care au devenit deja adulti si sunt licentiati, asa am dori sa ne mandrim si cu tine!

Mult succes!

Nu uita ca ne poti gasi pe Facebook Mara Study Turism, site www.mara-study.ro, email office@mara-study.ro sau tel: 0736913866.

Pentru inscriere prin intermediul nostru beneficiezi de 
200 euro / gbp / usd reducere pentru primul an academic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu