luni, 25 februarie 2013

Liceul in strainatate - Pasul 1

Consiliere educationala

Pasul 1 ~ Sa facem cunostinta!

Mara Study Turism, membra English UK si acreditata UCAS va sta la dispozitie pentru consiliere educationala specializata.

Acum este momentul sa va prezentati si voi!


Consilierii educationali trebuie sa cunoasca o multime de lucruri dspre voi, cum ar fi: in ce tara doriti sa studiati, care este anul de studiu in care doriti sa va inscrieti, in ce clasa si la ce scoala sunteti in prezent si care sunt performantele voastre scolare.
Este important sa stim daca doriti sa studiati la un liceu public - cazare intr-o familie din apropierea scolii sau la un liceu privat -  boarding school.

Toate aceste informatii pot fi furnizate prin completarea formularului de inscriere de pe site-ul 
www.mara-study.ro, la telefonul  0736913866, prin e-mail office@mara-study.ro sau direct la sediul nostru.

Deoarece noi nu dorim doar sa va sprijinim in gasirea unei scoli sau a unui colegiu in strainatate, ci dorim sa va ajutam sa porniti pe drumul potrivit, care sa va poata duce acolo unde va doriti, este extrem de important sa mai stim si ce pasiuni aveti, ce talente speciale, si care este profesia la care visati.
De asemenea vrem sa stim daca sunteti o persoana mai independenta, daca sunteti o persoana sociabila sau mai introvertita si care sunt temerile parintilor vostri.

Cunoscand toate aceste lucruri procesul de consiliere poate incepe, astfel incat la finalul lui voi veti putea lua decizia potrivita, pentru ca acest inceput de drum - inceputul unei noi aventuri - sa fie unul de succes.

Acestea sunt motivele pentru care este necesar sa va cunoastem.

Mentionam ca noi colaboram cu colegii renumite din Marea Britanie, Germania, Elvetia, Austria, Franta sau SUA.

Asteptam intrebarile voastre si nu uitati sa ne urmariti in continuare pe blog si pe facebook:
- MaraStudy
- Tabere de Schi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu