joi, 14 februarie 2013

Alte detalii despre tabara de la Lindenberg

Tabara de la Lindenberg - Germania este organizata de una dintre cele mai prestigioase scoli de limba germana din Germania. Asa cum procedam cu majoritatea locatiilor in care trimitem copii in tabere internationale, si locatia de la Lindenberg a fost vizitata si verificata de noi.

Campusul international se afla situat la 10 minute de oras, pe un deal ce ii ofera o priveliste deosebita asupra muntilor Alpi. Facilitatile de prim rang (piscina, sali de clasa moderne, sala de spectacol, terenuri de tenis si sport) ofera copiilor posibilitatea de a desfasura, in afara lectiilor de limba germana, activitati foarte variate.

 
Activitati – fotbal, baschet, volei, handbal, badminton, biliard, barbecue, discoteca, fusball, inot in piscina acoperita, sauna, minigolf, pian, tenis de masa, trasee de drumetie, mountain bike, arts & crafts, sala de fitness, petreceri, barbecue etc.
Copiii vor avea un curs intensiv de germana, cu 30 ore de limba germana / saptamana. Cursurile de limba germana sunt sustinute de catre profesori vorbitori nativi.
Conditiile de cazare sunt foarte bune, in camere cu 1 sau 2 paturi, toate cu baie proprie.

Tabara internationala de limba germana are si un program de excursii:
- o excursie de o zi / saptamana (sambata) la Munchen, Stuttgart, Augsburg, Kempten, Meersburg, Konstanz, sau castelele Neuschwanstein si Linderhof
- o excursie de o jumatate de zi / saptamana (miercuri) la Ravensburg, Lindau, Friedrichshafen sau Bregenz

Toate activitatile si excursiile sunt coordonate de staff-ul scolii, persoane tinere, dinamice, responsabile si competente.
Copiii sunt supravegheati pe intreaga durata a sederii atat de profesori si monitori, cat si de catre insotitorul de grup.

Asadar, va recomandam cu incredere aceasta tabara de limba germana!
Va invitam sa descarcati de aici oferta completa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu