luni, 11 februarie 2013

EARLY BOOKINGS tabere internationale vara 2013

A sosit timpul sa va ganditi la cum isi va petrece copilul dvs. vacanta de vara. Daca alegerea este o tabara internationala, atunci nu uitati de oferta agentiei noastre, MARA STUDY TURISM.

Am selectat pentru copiii dvs. cele mai interesante programe, in cele mai frumoase locatii din tari ca Anglia, Germania, Austria, Franta, Elvetia, Italia, Irlanda, SUA, Malta, Cipru sau Romania.

28 februarie - ULTIMA ZI pentru inscrieri EARLY BOOKINGS - discount 3%!
GRABITI-VA!

Un comentariu:

  1. Ca mama a unei fetite de 16 ani, recomand, cu toata convingerea, parintilor sa-si trimita copiii in tabere in vacantele scolare. Viata in colectivitate si asumarea anumitor responsabilitati care decurg din faptul ca ei sunt singuri departe de familie ii
    face mai puternici, mai responsabili, ii pregateste pentru viata.

    Fetita mea, Ana, este la a treia tabara internationala in Anglia ( Chicester, Oxford si Cambridge-scoala de teatru), iar evolutia ei este surprinzatoare. Este mult mai sociabila, comunicativa, mai vesela si mai sigura pe ea.
    Am ezitat inaintea primei plecari, dar acum nu regret nicio clipa decizia luata.

    Am colaborat foarte bine cu cei de la Agentia Mara, care au fost extrem de receptivi la toate cerintele noastre. In special Domnul Adrian, a dat totdeauna dovada de intelegere si rabdare,ne-a dat multe informatii utile si ne-a ajutat de fiecare data sa gasim tabara potrivita.

    Anul acesta Ana ar dori sa incerce si alta destinatie, poate SUA sau Elvetia.
    Ateptam propunerile pentru a putea lua o decizie pana la sfarsitul lunii februarie.

    Cu multumiri,

    Mama Anei

    RăspundețiȘtergere