miercuri, 13 februarie 2013

Tabara internationala de grup Lindenberg ~ Germania 18-31 august 2013

Daca doresti sa mergi intr-o tabara cu un program intensiv de germana (30 lectii de limba germana / saptamana), iti propunem Tabara de la Lindenberg, din Bavaria.

Aceasta tabara internationala cu insotitor de grup se desfasoara in perioada 18-31 august 2013, iar categoria de varsta este 10-17 ani.

 
Inscrie-te pana pe 28 februarie si vei beneficia de reducerea de early booking de 3% din contravaloarea taberei internationale.












Un comentariu:

  1. Tabara de la Lindenberg-Germania, este organizata de una dintre cele mai prestigioase scoli de limba germana din Germania. Asa cum procedam cu majoritatea locatiilor in care trimitem copii in tabere internationale si locatia de la Lindenberg a fost vizitata si verificata de noi.
    Campusul international se afla situat la 10 minute de oras, pe un deal ceea ce-i ofera o privesti deosebita asupra muntilor Alpi.
    Facilitatile deosebite( piscina, sali de clasa moderne, sala de spectacol, terenuri de tenis si sport) ofera copiilor posibilitatea de a desfasura in afara lectiilor de limba germana, activitati foarte variate.
    Activitati – fotbal, baschet, volei, handbal, badminton, biliard, barbecue, discoteca, fusball, inot in piscina acoperita, sauna, minigolf, pian, tenis de masa, trasee de drumetie, mountain bike, arts & crafts, sala de fitness, petreceri, barbecue etc.
    Copiii au curs intensiv de limba germana cu 30 ore de limba germana / saptamana. Cursurile de limba germana sunt sustinute de catre profesori vorbitori nativi.
    Conditiile de cazare sunt foarte bune, in camere cu 1 sau 2 paturi cu baie proprie.

    Tabara internationala de limba germana are si un program de excurii:
    – o excursie de o zi / saptamana (sambata) la Munchen, Stuttgart, Augsburg, Kempten, Meersburg, Konstanz, sau castelele Neuschwanstein si Linderhof si o excursie de o jumatate de zi / saptamana (miercuri) la Ravensburg, Lindau, Friedrichshafen sau Bregenz

    Toate activitatile si exccursiile sunt coordonate de staff-ul scolii, persoane tinere, dinamice, responsabile si competente.
    Copiii sunt supravegheati pe intreaga durata a sederii atat de profesori, monitori cat si de catre insotitorul de grup.

    Asadar va recomndam cu incredere aceasta tabara de limba germana.

    RăspundețiȘtergere