joi, 15 mai 2014

Concurs Mara Study pentru cititori & calatori

cover
Concursul se desfasoara in perioada 15 – 21 Mai 2014, pe pagina evenimentului de pe facebook.

Mara Study incurajeza cititul, de aceea premiile noastre vor consta in carti interesante, menite sa iti deschida sau sa iti satisfaca apetitul de lectura. 

In fiecare zi vom posta cate 3 intrebari pe pagina evenimentului: 
• La ora 12: intrebare cultura generala 
• La ora 15: intrebare programe pentru adulti 
• La ora 18: intrebare tabere & programe pentru copii

Pentru a participa, tu trebuie sa: 
• Raspunzi corect la cele 3 intrebari ale zilei curente pana in ziua urmatoare, la ora 12.00, cand incepem publicarea unui nou set de intrebari. (Prima intrebare iti va testa cultura generala, iar raspunsurile la celelalte 2 intrebari le vei gasi in programele noastre de pe www.mara-study.ro.
• Dai like la pagina noastra de Facebook
• Te imprietenesti pe Facebook cu Tabere Strainatate. 
• Participi la evenimentul de pe facebook (attending) si inviti inca 5 prieteni.

A doua zi, la ora 13, vom publica o lista cu participantii care au indeplinit conditiile de mai sus. Acestia sunt numerotati in functie de ordinea in care au intrat in concurs, iar noi facem extragerea cu random.org, urmand sa alegem un numar din acea lista.

 La ora 14.00, cand desemnam castigatorul, afli daca am extras numarul tau din lista de participanti. Apoi, tu ne comunici datele tale de contact la adresa de e-mail office@mara-study.ro sau printr-un mesaj privat catre pagina noastra de facebook.

 Inmanarea premiilor se va face in cadrul evenimentului Mara Travel Group din 24 Mai 2014, de la Hotel Cismigiu. Premiile constau in cate un pachet de carti (de citit, nu de joc :) ) pentru fiecare zi de concurs. Ce mai astepti? Participa si tu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu