miercuri, 7 mai 2014

Tabara de limba engleza & antrenamente fotbal cu Arsenal Londra

Varsta: 10 - 17 ani

Perioada: 29 iun - 27 iul 2014

Locatie: York, Anglia, Marea Britanie
Cazare: campus
Curs limba engleza:
15 ore / sapt, au ca tematica fotbalul
Lectii fotbal cu antrenori profesionisti Arsenal Londra. 


Programul taberei internationale de vara se adreseaza baietilor cu varsta intre 10 si 17 ani care vor sa invete fotbal dupa metodele profesioniste de antrenament ale clubului ARSENAL Londra.

Tabara se desfasoara in 2 locatii diferite:
Hartpury College (Cheltenham)

Colegiul este situat in zona rurala Cotswolds. Orasul Cheltenham este cunoscut ca statiune balneara si se afla in apropiere de catedrala Gloucester, unde s-au filmat numeroase scene in seria de filme cu Harry Potter.

Facilitati: terenuri de fotbal, sala de sport, piscina.

Cazarea se face in campus, in camere single cu baie proprie.


Queen Ethelburga's College (York)

Acesta este una dintre cele mai cunoscute scoli de fete din Marea Britanie, functionand intr-o fosta resedinta a unui baron si avand facilitati deosebite. In timpul verii, campusul gazduieste tabara de fotbal Arsenal. York, orasul cel mai apropiat, este o localitate veche, medievala, ce adaposteste ruine ramase de la asezari ale romanilor si vikingilor.

Facilitati: campus mare (100 acri), gradina “secreta”, piscina, terenuri de fotbal, tenis, sala de sport.

Cazarea se face in campus, in camere cu cate 4 paturi si baie proprie si televizor.

Antrenamente fotbal

Programul de fotbal din cadrul taberei internationale de vara include 20 ore de antrenamente / saptamana, acestea fiind tinute dimineata, intre 09:30-12:00. Antrenorii sunt profesionisti, fiind acreditati de UEFA si de Scoala de Fotbal Arsenal. Nu este obligatoriu un nivel bun de fotbal pentru a participa in aceasta tabara – toti iubitorii sportului rege fiind bineveniti. Fiecare participant va primi un echipament de fotbal din partea clubului Arsenal – jacheta de ploaie, tricou, pantaloni scurti si sosete.

Curs limba engleza

Cursul de limba engleza prevazut de tabara internationala de vara include 15 ore de lectii / saptamanam care se fac dupa-amiaza, intre orele 13:30-17:00. Tematica generala a cursurilor este fotbalul, materialele de studiu fiind special concepute pentru acest program. O data pe saptamana, lectiile se axeaza exclusiv pe vocabularul utilizat in fotbal. In prima zi de curs, fiecare student sustine un test de plasament, in urma caruia este repartizat la o grupa conform cu nivelul sau de engleza. La plecare, se acorda un certificat de participare.

Activitati tabara copii

Seara, dupa cina, studentii au la dispozitie o larga varietate de activitati, dintre care enumeram: 

  • vizionari de filme
  • jocuri diverse
  • skills challenge
  • dezbateri despre fotbal
  • dieta si nutritie
  • tactica
  • psihologie etc.

Excursii tabara Anglia

1 excursie de o zi si 2 excursii de cate o jumatate de zi / saptamana in locatii de interes turistic precum Newcastle, Beamish Open Air Museum, Whitby Abbey, Leeds, Bradford, Harrogate, Oxford, Stratford upon Avon, Bath, Gloucester, Worcester, Hereford, Tewkesbury etc.

In plus, fiecare participant va beneficia de o excursie la Londra, in cadrul careia se va vizita stadionul Emirates, “casa” echipei Arsenal.


Pentru tarife, inscrieri sau mai multe informatii,

click aici sau contactati-ne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu