miercuri, 25 februarie 2015

TABARA DE GRUP ENGLEZA in MIAMI. Descopera farmecul Floridei si bucuria copilariei la Walt Disney Park in Orlando!

Tabara de Engleza din SUA ofera copilului tau ce isi poate dori in vacanta de vara: educatie, distractie, plaja si sport in renumita Miami Beach,  fascinatia unei lumi de poveste din Walt Disney Park


TE INVITAM SA VEZI CUM ESTE LA NOI in FLORIDA ! 


Avem o idee despre cum sa impletiti studiul limbii engleze cu distractia intr-un mod placut copiilor. 

Cand vine vorba despre America orice copil se gandeste la Walt Disney din Florida, California sau Paris.

Pentru ca anul trecut am avut o tabara in California si am vizitat Parcul Disney de la Hollywood din California in aceasta vara va propunem o tabara in Florida la Miami la fel de reusita. Aici copii au parte de educatie, distractie, plaja si sport pe renumita Miami Beach si bineinteles o excursie de 3 zile la Walt Disney Park - Orlando.

Tabara de grup cu insotitor din Miami pe care noi o propunem pentru aceasta vara 2015 poate fi bucuria oricarui copil peste 12 ani care pe langa distractie, doreste sa invete limba lui Walt Disney acasa la el si sa traiasca pentru 16 zile visul american.

 Tabara de Engleza Americana de pe taramul lui Donald, Mikey, Guffy, Pluto... este pentru copii (si nu numai) in "top wishes 4 summer". 

Cursurile de limba engleza se desfasoara la scoala din Miami cu profesori vorbitori nativi ai limbii engleze specializati in predarea acestei limbi ca limba straina, unde activitatile sunt multiple si specifice americanilor; acestea includ BBQ, activitati pe plaja, jocuri, rollerskating, seri de filme, calatorii la shopping si multe excursii la puncte de interes prin care copii vor descoperi farmecul Floridei.


Tabel cu titlu informativ privind activitatile zilnice din tabara

Duminica
Luni
Marti
Miercuri
Joi
Vineri
Sambata
26.07.2015 SOSIRE
Vizite de recunoastere
27.07
Zi de plaja si sport
28.07
Miami Marlins
Baseball
Game
29.07
Beach BBQ
30.07
Rollerskating
31.07
Everglades
Safari
01.08
Excursie
optionala
02.08 Excursie optionala
10.08.2015
PLECARE
03.08
Zi de plaja si sport
04.08
Plimbare
cu barca
05.08
Beach BBQ
06.08
Segway/Tur cu Bicicleta
07.08
Seaquarium
08 -10.08
Excursie
Orlando


Excursiile incluse in program sunt la Miami SeaquariumParcul National Everglades si Excursia de 3 zile la Walt Disney Park din Orlando. Aici copii vor vizita 2  parcuri de distractie: Island of Adventure si Sea World.

In functie de preferintele copiilor,  insotitorul de grup ii va duce si in alte excursii optionale precum:  Jungle Island Park situat pe insula Watson, Barnacle State Historic Site unde, intreaga zona ofera o gama larga de flora si fauna luxurianta sau la Muzeul si Gradinile Vizcaya si la Matheson Hammok Park situat pe coasta de sud a orasului Miami.

Pentru detalii accesati linkul:TABARA DE ENGLEZA DIN MIAMI

Nu va sfiiti sa luati legatura cu noi la

Tel: 0736.913.866  sau 021/335.32.40 (41)
e-mail: office@mara-study




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu