marți, 3 februarie 2015

LICEUL DE FOTBAL DIN FRANTA

...ESTE O ALEGERE PERFECTA

daca ai aptitudini sportive si "o minte sanatoasa intr-un corp sanatos", care te recomanda pentru specializarea in fotbalul de performanta la un liceu de renume din Franta, unde antrenamentele sunt riguros sustinute cu antrenori profesionisti. In acelasi timp iti continui si studiile liceale in sistemul de invatamant francez studiind concomitent limba franceza, engleza si spaniola. Acest lucru te pregateste pentru viata, contribuind substantial la dezvoltarea ta personala nu numai la nivel fizic ci si psihic si intelectual.

Iti place sa joci fotbal? Esti deja legitimat la un club de fotbal sau doresti sa joci la un club renumit de fotbal? Ti-ar placea sa studiezi la un liceu sportiv in strainatate? Alege una dintre cele doua Academii de Fotbal Vernuile sau Cholet din Franta si ai posibilitatea sa iti valorifici pasiunea alaturi de studii de calitate, imbinand antrenamentele de fotbal cu un curriculum francez al programului liceal.

Scopul acestor Academii de fotbal este acela de a  antrena studentii pentru a-i determina sa-si atinga cel mai inalt nivel al jocului (campion intr-un club, sau jucator profesionist) si pentru a avea succes din punct de vedere academic. Programele educationale Mara Study te pot ajuta sa fi si tu unul dintre acestia.

Avantajele sunt majore, poti avea mai multe oportunitati dupa sustinerea BAC- ului cum ar fi o Bursa la o Universitate Americana, Diploma STAPS, poti opta pentru studii universitare in Franta, sau alte scoli de Business, programe BTS.
Intr-un astfel de liceu in strainatate cum sunt liceele sportive din Franta, profesorii, vorbitori nativi de limba engleza sau spaniola, va ofera tot sprijinul necesar in procesul de formare, cu profesionalism si excelente abilitati pedagogice dobandite prin experienta. In plus sunt organizare numeroase workshopuri si conferinte. Unul dintre workshop-urile programate pentru anul 2015 este:


"Invata cum sa Inveti ! "

Asadar, te vedem viitorul nostru golgheter. Nu crezi ca Echipa Nationala are nevoie de un refresh?

studiaza in strainatate la: 
                                  Liceul in Franta - Academia de Fotbal din Vernuil                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu