joi, 22 ianuarie 2015

O noua destinatie pentru TABERE si VACANTE: PRAGA "Orasul de Aur"




 PRAGA - Noua noastra destinatie pentru taberele noastre de grup sau individuale, va asteapta sa o cuceriti !!!

...daca ar fi sa aleg o destinatie unde sa pot sa ma distrez maxim, sa ma incarc de frumusete citadina, culoare, muzica si sa intalnesc prieteni noi, sa studiez, sa vizitez, sa ma incarc de valori spirituale as alege un oras ca Praga. 
De aceea ne-am gandit cat de potrivita ar fi ca  tabara internationala  intr-una din vacantele ce vor urma, unde sa inveti engleza, germana sau ceha, unde sa faci sport, excursii si sa ai parte de aventura in acelasi timp...  Si mai ales sa nu pornesti singur la drum ci cu un grup de colegi de aceeasi varsta cu tine, avand aceleasi preocupari si aceeasi bucurie de a explora.
Voi ce destinatie ati alege? Ati veni cu noi in tabara la Praga? Intentionam sa strangem un grup


Sa-mi argumentez afirmatiile:

In afara de faptul ca este o destinatie de vacanta facila oricui datorita faptului ca se afta aproape de noi, Praga este un oras de o rara frumusete, plin de viata.
Nu degeaba Praga este supranumita "Mama Oraselor", "Orasul celor o suta de clopotnite",                                                                                   "Orasul Viselor" sau "Orasul de Aur", "Parisul estului"... Ceva ma indemna sa cred ca noi il vom denumi "Orasul Taberelor de Vara"....sau v-ati gandit la alta denumire? Ia sa vedem ! Centrul istoric al orasulu a intrat din anul 1999 in patrimoniul UNESCO. Este orasul de origine a numeroase personalitati importante ca Einstein, Mozart, Kepler, Kafka. Din punct de vedere arhitectonic este o marturie a stilului gotic, baroc, al timpului Renasterii sau al artei moderne. In alta ordine de idei Praga este unul dintre principalele obiective turistice din Europa dar si din lume, fiind pe locul sase dintre cele mai vizitate orase dupa Londra, Paris, Roma, Madrid, Berlin, detinand atractii turistice unice.


Si daca in toate celelelate orase - centre culturale-  enumerate mai sus deja ati fost in Tabara de studii, de ce nu ati putea merge si in Praga, mai aleas ca scoala pragheza va ofera multe posibilitati de invatare a limbilor straine: ceha, engleza sau germana, care se imbina cu activitatile sportive, o multitudine de excursii (in 3 tari si 8 orase i doar 4 saptamanai), oferind studentilor o vacanta plina de distractie si aventura. Studiul limbilor straine se imbina cu activitatile sportive si cu numeroase excursii oferind studentilor o vacanta plina de distractie si aventura cuprinzand o multitudine de excursii in Praga, unde se viziteaza in tur ghidat Castelul Praga, Podul Carol, si alte expozitii si muzee, o excursii la Karlovy Vary,  la Castelul Karlstein si alte orase europene: Berlin, Munchen, Dresda, Viena.



Pentru mai multe detali accesati link-ul de mai jos :

Tabara de grup cu insotitor) limbi straine, aventura, excursii Praga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu