marți, 20 ianuarie 2015

Inscrie-te intr-o Tabara de Primavara! Experimenteaza viata de student intr-un colegiu de renume !

Fiecare reusita incepe cu decizia de a incerca !



Esti elev intr-o scoala din Romania, un elev bun, se intelege, ai varsta de 12 ani sau te indrepti catre majorat si te gandesti deja la un colegiu in strainatate sau chiar la o universitate in strainatate de prestigiu unde sa studiezi si sa aprofundezi cunostinte valoroase pentru desavarsirea ta profesionala.

Nu doar cuvinte si sfaturi avem pentru tine, venim in ajutorul tau cu consultanta educationala de specialitate, te sustinem in hotararile pe care le vei lua, te sfatuim si iti suntem prieteni.

De exemplu, te putem sfatui ca inainte de a aplica la un liceu in strainatate sa experimentezi sistemul de invatamant din tara respectiva si viata intr-un campus prin participarea la un program de scurta durata de 2, 3 sau 4 saptamani, care se deruleaza in timpul vacantelor scolare.

Iti propunem astfel pentru inceput cateva tabere internationale  pentru vacanta de primavara. De exemplu in Marea Britanie poti participa la tabere care se desfasoara in colegii de renume in asa zisele "boarding schools" in Oxford, Buckswood, Sherborne si Woodbridge, Bradfield College.
 unde pe langa cursuri intensive de limba engleza, activitati sociale si sportive variate,  poti  urma si cursuri de specialitate de fotbal.
In Germania de asemenea taberele de primavara de la Bad Schussenried si Lindenberg va asteapta cu cursuri intensive de limba germana, activitati si excursii.

Taberele de primavara  au scopul de a te familiariza cu sistemul de invatamant occidental, cu felul in care gandesc, traiesc, invata si se distreaza studentii din alte tari.
Aceste  tabere se adreseaza copiilor si tinerilor dotati, constienti de propria valoare care vor sa petreaca o vacanta cu folos sau celor care doresc sa iti continuie studiile in strainatate.

Astfel iti poti da singur seama care sunt cerintele intr-o astfel de institutie de invatamant de elita.
Taberele de primavara dureaza doua saptamani timp in care poti intalni noi prieteni - copii de aceeasi varsta din diverse tari, iti poti testa deasemenea capacitatea intelectuala, emotionala, fizica si iti poti crea o imagine clara asupra cerintelor acestor scoli.

Te-ar tenta sa incerci?
Ti-ai dori o asemenea experienta unica?
Ai multe avantaje. Ai castiga nu numai o vacanta "funny" ci si o vacanta cu folos pe termen indelungat.


TABERE de PRIMAVARA de limba engleza si germana
Tabara in Colegiul Sherborne - Anglia
Tabara la Oxford in Colegiul St.Edward's
Tabara in Buckswood School - Anglia
Tabara la Woodbridge School - Anglia
Tabara engleza si fotbal la Bradfield College & Scoala deFotbal Manchester United
Tabara Limba germana Lindenberg - Germania
Tabara Germana - Bad Schussenried

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu