miercuri, 15 iulie 2015

TABARA DE ARTA - PICTURA SI SCULPTURA o noua provocare pentru copiii talentati





Tabara de ARTA - pictura si sculptura se adreseaza copiilor cu adevarat interesati de arta cu varste cuprinse intre 12 si 16 ani.



Locatia Taberei de vara este litoralul Marii Negre care constituie o sursa in plus de inspiratie pentru micii artisti dar si o sursa de distractie, relaxare si energie.

Principala activitate desfasurata in aceasta tabara pentru copii este ARTA. Copiii vor avea ocazia sa-si exprime creativitatea in forme tridimensionale sau dand viata culorii de pe panza.
Pe langa toate acestea in tabara noastra de vara copiii vor avea parte si de plaja, soare, mare, distractie si relaxare.

Ultima Tabara a verii din Romania se desfasoara in perioada 23 - 30 august 2015 si se va incheia cu o expozitie cu lucrarile copiilor, unde parintii, rudele si prietenii vor fi invitati.

 Va oferim cateva detalii despre acest program foarte indragit de copiii nosti care s-au dovedit a fi creativi si interesati de frumos.


   
 Programul se desfasoara in Complexul Turistic Marea Neagra din Eforie Nord, cu suprafata de 25.000 mp, situat la 400 m de lacul Techirghiol si 800 m de mare.
Copiii au acces la toate facilitatile: mese de ping-pong, terenuri de sport in aer liber, spalatorie. Acestia vor avea un loc special amenajat pentru intalnirile cu prietenii si staff-ul taberei, unde se pot relaxa, pot asculta muzica si interactiona cu ceilalti.
Vilele din campus unde copiii se vor caza sunt primitoare si amplasate intr-o zona verde, spatiu propice atelierelor de creatie. 
Micul dejun, pranzul si cina se servesc in restaurantul din cadrul complexului.
       Cursurile sunt interesante si cuprind studii de culoare si volum (desen si pictura, sculptura si modelaj in lut) abordand diferite tehnici de lucru in functie de aptitudinile copiilor si nivelul de creativitate al fiecaruia. Lectiile de pictura si sculptura se desfasoara de luni pana vineri in plein-air sau in ateliere special amenajate pentru desfasurarea workshop-urilor de arta.

Coordonator atelier pictura:       Andreea Gheorghiu – visual artist
Coordonator atelier sculptura:    Bianca Mann – visual artist

In afara cursurilor de arta, copiii beneficiaza de un program variat de activitati sociale si sportive,  plaja si sporturi de plaja, baschet, fotbal, volei, tenis, tenis de masa si alte activitati pe placul copiilor.

Detalii despre program:


sau contactati-ne la tel.0736.913.866

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu