luni, 6 iulie 2015

S-AU TERMINAT EXAMENELE - RECOMPENSEAZA-TI COPILUL CU O VACANTA BINEMERITATA - O TABARA IN STRAINATATE !


S-AU TERMINAT EXAMENELE, INCEPE DISTRACTIA !
HAI CU NOI  IN TABARA IN STRAINATATE !

A muncit tot anul, a depus eforturi mari sa absolve cu brio anul scolar, a indurat emotiile si stresul unui examen de admitere la liceu sau examenul de bac, a renuntat la timpul sau liber invatand.
Acum esti un parinte fericit, bucuros si mandru pentru rezultatele copilului tau care isi va reincarca bateriile in binemeritata vacanta.
Isi va petrece timpul cu prietenii, isi va face chiar altii noi, se va bucura si va savura fiecare moment al verii intr-un loc la care a visat tot anul.

Ofera-i un dar in stilul lui. Afla ce isi doreste, afla ce vrea sa invete, ce visuri are, indruma-l corect daca nu stie inca unde vrea sa mearga in vacanta.

Important este sa recompensam eforturile copiilor nostri. Cand merita :)

Noi suntem aici sa iti aratam cateva variante de programe de vara cu caracter educativ: tabere de vara in strainatate combinate cu activitati distractive, excursii, sport si cursuri de limbi straine: cursuri de engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, activitati de dezvoltare personala, arta, pregatire pentru admiterea in colegiile din strainatate, programe academice si multe alte lucruri interesante.

Dar dragi parinti trebuie sa stiti ca cele mai frumoase tabere in strainatate au locuri limitate si "se scurg" foarte repede, la fel ca timpul....

 Ca alternative aveti:
Tabara de limba engleza de 2 saptamani de la Praga unde mai sunt 3 locuri, Tabara de engleza de la Oxford de minim o saptamana, la care mai sunt 4 locuri, Taberele din Franta de limba franceza, Tabere in Cipru, Malta, Spania, Turcia, Italia si multe altele care sunt alcatuite in asa fel incat sa satisfaca doleantele copiilor.

Consultantii nosti educationali iti stau la dispozitie cu informatii suplimentare
Te asteptam!




Aici cateva linkuri cu programele in detaliu

Tabara engleza, aventura, sport si excursii in Praga Cehia
Tabara engleza la OXFORD & excursie Londra - UK
Tabara germana, Tenis si vizite turistice in VIENA
Tabara franceza pentru tineri si adulti la Nisa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu