joi, 22 noiembrie 2012

Eveniment Mara Study Turism


Aseara, la restaurantul mexican El Torito, a avut loc evenimentul "Sejururile lingvistice, o altfel de vacanta". A fost vorba de fapt de o intalnire informala unde cei interesati au avut ocazia sa afle mai multe lucruri despre ce inseamna un sejur lingvistic, participand la scurte prezentari, dar mai ales vorbind cu oameni care au fost in astfel de vacante si afland direct de la ei ce a insemnat o astfel de experienta: ce le-a placut, ce nu, cu cine s-au imprietenit, ce au vizitat si ce au invatat.

Seara a fost una foarte relaxata si toata lumea s-a simtit foarte bine. S-a discutat mult, s-a zambit la fel de mult  si toti invitatii s-au bucurat de atmosfera placuta a restaurantului si chiar si de mascota localului, o pisica tare simpatica ce se plimba pe la toata lumea in cautare de atentie. Poate voia si ea sa se duca in vacanta! :))

Dupa discutii, seara s-a lasat cu margherita si sombreros, asa ca pentru cei care nu au fost acolo, avem si poze, sa vedeti ce ati pierdut!

Ocazii vor mai fi, pentru ca acesta intalnire a fost prima dintr-un lung sir de prezentari pe care Mara Study Turism doreste sa le organizeze pe viitor, asa ca stati cu ochii pe pagina noastra de Facebook pentru a afla cand si unde va avea loc urmatorul eveniment, pentru a va asigura ca veti fi acolo!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu