joi, 18 aprilie 2013

Ioana Budeanu recomanda concursul Mara Study Turism

Ioana Budeanu explica pe blogul ei de ce sa participi la concursul Mara Study Turism, avand ca premii 2 locuri in tabara internationala de limba engleza de la Eforie Nord.

Invitaţie la concurs, de la Mara Study Turism!

Cu ceva timp în urmă, echipa de la Mara Study Turism mă anunţase că pregăteşte un concurs minunat, pentru toţi fanii de pe Facebook, dar mai ales pentru prieteni dragi - cititorii noştri:) Şi iată ca acum acest concurs este pregătit şi va fi lansat oficial pe 15 aprilie. Însă eu vă pot vorbi despre el în avans, ca să vă pregătiţi temeinic şi să fiţi primii care participaţi. Bineînţeles, prima întrebare este: "şi eu ce câştig?". Mi se pare corect... Premiile acestui concurs sunt dezvăluite mai jos...




Concurs Mara Study Turism

Concursul se desfăşoară în perioada 15 aprilie - 5 mai 2013. Deci ai trei săptămâni la dispoziţie să te înscrii şi să câştigi! Însă nu lăsa pe ultima clipă... Iată ce trebuie să faci!

Trebuie doar să:

- dai LIKE la pagina Mara Study pe Facebook https://www.facebook.com/marastudy
- să confirmi participarea la acest eveniment şi să inviţi 5 prieteni să participe dând share fotografiei cu concursul pe wall-ul lor
- să ne convingi printr-un comentariu de ce meriţi să câştigi un sejur la mare!

Deci iată că premiul a fost parţial descoperit:) 

Premii Concurs Mara Study Turism


Se acordă 2 premii/locuri în Taberele Internaţionale de limba engleză de la Eforie Nord, care durează o săptămână şi se desfăşoară în perioada 11.07.2013 - 22.08.2013.

Taberele sunt organizate impecabil, în colaborare cu International Projects, tour operator german cu peste 30 de ani de experienţă în organizarea taberelor internaţionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu