joi, 13 februarie 2014

Tabara de Limba Engleza la Richmond American International University

Perioada: 15 iunie - 17 august 2014
Locatie: Londra, Anglia, Marea Britanie
Cazare: campus
Cursuri: General / Intensiv
Diverse activitati.

Excursii: Londra, Brighton, Oxford, Thorpe Park, Canterbury, Warwick Castle, Chessington World of Adventures


Tabara internationala de vara de limba engleza pentru tineri cu varsta intre 14 si 17 ani se desfasoara la Richmond-upon-Thames, una dintre cele mai selecte zone ale Londrei, situata la mai putin de 20 minute cu metroul pana la principalele obiective turistice. Este un cartier popular, unde se retrag familia regala si numeroase VIP-uri. 

Cazare

In campus, in camere single sau duble cu baie comuna.

Masa: pensiune completa.

Scoala

Campusul American International University, institutie acreditata atat in S.U.A., cat si in Regatul Unit, promoveaza un stil de invatamant american intr-o atmosfera tipic britanica. Infiintata in 1843, Universitatea este situata pe Richmond Hill, intr-un cadru natural deosebit, la 3 minute de Richmond Park, cel mai intins parc al Londrei.

Facilitati: cladiri cu arhitectura deosebita, gradini, sala de mese, 15 sali de clasa, sala de spectacole, acces Internet, atelier de arte, birou de activitati, facilitati sportive la 15 minute.

Cursuri
  • General (20 lectii a cate 45 minute / saptamana)
  • Intensiv (28 lectii a cate 45 minute / saptamana)

In prima zi de curs, se sustine un test de plasament in urma caruia fiecare student este repartizat la o grupa conform nivelului sau de cunostinte. La plecare, se acorda un certificat de participare. Nu se percepe niciun supliment pentru cursul intensiv.

Activitati

fotbal, baschet, badminton, volei, tenis, inot, arts & crafts, club de conversatie, vizionari de filme, quiz-uri, karaoke, petreceri etc.

Excursii

2 excursii de cate o zi / saptamana (miercuri si duminica, cu exceptia zilei de duminica cand este plecarea) in locatii ca: Londra, Brighton, Oxford, Thorpe Park, Canterbury, Warwick Castle, Chessington World of Adventures etc.


Pentru tarife, inscrieri sau mai multe informatii,

click aici sau contactati-ne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu