joi, 13 februarie 2014

Tabara de Limba Engleza & Lectii de Tenis / Echitatie / Sporturi Nautice

Perioada: 13 iulie - 10 august 2014
Locatie: Londra, Anglia, Marea Britanie
Cazare: campus
Cursuri (+ Examen Trinity): 15 ore / sapt

Optional: Tenis, Echiatie & Sporturi Nautice
Diverse activitati & excursii.

Warner Bros. Studio Tour – Making of Harry Potter




Londra, capitala Marii Britanii si cel mai mare oras al Europei, este un oras fascinant care atrage an de an nenumarati turisti, ce au atat de multe lucruri interesante de descoperit: British Museum, Muzeul Victoria si Albert, Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul de Stiinte, Turnul Londrei, Catedrala St. Paul, London Eye, Westminster Abbey, Parlamentul, Palatul Buckingham, galerii, magazine, Oxford Street, Regent Street, Bond Street, Covent Garden, Trafalgar Square etc.

Cazare

Cazarea se face in campus, in camere cu 3-6 locuri si baie comun.

Masa: pensiune completa. 

Scoala


Campusul Reed’s School se afla in zona rezidentiala exclusivista Cobham, la 45 minute de mers cu masina de centrul Londrei si 25 minute de mers cu trenul de statia Waterloo. Reed’s School se numara printre primele 20 boarding schools pentru baieti din Anglia si este inconjurata de 16 ha de spatiu verde. Pana in centrul orasului Cobham se poate ajunge in plimbare in 30 de minute.

Facilitati: sala de sport, piscina, terenuri de fotbal, 16 terenuri de tenis, acces Internet.

Capacitate: 200 locuri.

Cursuri
  • Young Learner Experience – 15 ore de engleza / saptamana
  • Experience Sports - 15 ore de engleza / saptamana si 8 ore de sport / saptamana (grupate in 4 sesiuni)
Se poate opta pentru:
  • Tenis
Facilitatile pentru tenis ale Reed’s School sunt deosebite, scoala fiind considerata cel mai bun boarding school din Marea Britanie pentru tenis. Este inclusa o excursie de o jumatate de zi la Wimbledon.
  • Echitatie
Tariful include inchirierea de casca de protectie, care trebuie purtata obligatoriu pe tot parcursul orelor.
  • Sporturi Nautice
Lectii de navigatie, caiac-canoe si windsurfing / saptamana, cu un instructor calificat. Pot participa la acest curs numai copiii cu varsta minima de 12 ani.


In prima zi a cursului, studentii sustin un test de plasament pentru a fi repartizati la clasa corespunzatoare nivelului lor lingvistic. La final, se acorda un certificat de participare.

Lectiile se tin o saptamana dimineata si saptamana urmatoarea dupa-amiaza.

Cursul include pregatire si sustinere examen Trinity, in urma caruia se primeste o diploma acreditata de Trinity College Londra.


Activitati


sport, petrecere de bun venit, talent show, arts & crafts, discoteca, fashion show, vizionari de filme, treasure hunt, murder mystery, scavenger hunt, concursuri de cultura generala (quiz-uri) etc.

Excursii

Programul include 1 excursie de o zi / saptamana (sambata) la una dintre destinatiile Londra, Canterbury, Windsor Castle, Oxford, Warner Bros. Studio Tour: The Making of Harry Potter si cateva excursii de cate o jumatate de zi pentru vizitarea obiectivelor turistice ale capitalei: London Dungeon, British Museum, Westminster Abbey, Camden Market, Greenwich etc. In zilele de duminica cand nu este sosirea sau plecarea, se pot rezerva excursii optionale.


Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

Warner Bros. Studio Tour este un tur pietonal de tip „behind the scenes” care ii introduce pe vizitatori in lumea productiei cinematografice prin intermediul decorurilor autentice, al costumelor si recuzitei create la Warner Bros. Turul se axeaza pe seria filmelor cu Harry Potter, vizitatorii avand prilejul sa intre in Great Hall, sa se plimbe pe stradutele din Diagon Alley si sa descopere secretele din Gryffindor Common Room. 



Pentru tarife, inscrieri sau mai multe informatii,

click aici sau contactati-ne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu