joi, 13 februarie 2014

Tabara de limba engleza in centrul Londrei


Perioada: 29 iunie - 9 august 2014
Locatie: Londra, Anglia, Marea Britanie
Cazare: rezidenta
Cursuri de limba engleza: 15 ore / sapt

Optional: Muzica, Sport, Teatru
Diverse activitati.

Excursii: Oxford, Hampton Court Palace, Brighton, Cambridge, Canterbury


Londra, capitala Marii Britanii si cel mai mare oras al Europei, este un oras fascinant care atrage an de an nenumarati turisti, ce au atat de multe lucruri interesante de descoperit: British Museum, Muzeul Victoria si Albert, Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul de Stiinta, Turnul Londrei, Catedrala St. Paul, London Eye, Westminster Abbey, Parlamentul, Palatul Buckingham, galerii de arta, Oxford Street, Regent Street, Bond Street, Covent Garden, Trafalgar Square etc.

Cazare
Cazarea se face in John Tovell House, una dintre rezidentele UCL (University College London – printre primele 5 universitati din Marea Britanie), in camere duble sau triple cu lavoar propriu. Baia este comuna – aproximativ cate o baie la 4 copii. Mesele se iau in cantina rezidentei, la alegere dintre 3-5 variante de meniuri.

Rezidenta se afla la 10 minute de mers pe jos de scoala.

Doi membri ai staff-ului locuiesc in rezidenta, fiind mereu la dispozitia copiilor.

Scoala


Tabara intrenationala de vara 2014 pentru copii desfasurata la Londra are loc la scoala din Bloomsbury Square, langa British Museum si la cateva minute de Covent Garden.

Facilitati: sali de clasa moderne cu table interactive, acces Internet wireless gratuit in scoala, TV room, music room, games room (in rezidenta). 

Curs

Cursul de limba engleza include 15 ore de lectii / saptamana. Lectiile nu sunt pur teoretice, ci se bazeaza pe comunicare verbala si proiecte, facand apel la creativitatea copiilor si la dorinta lor de a afla lucruri noi despre cultura si istoria Angliei.

Activitati si Excursii


Programul include vizite la principalele atractii turistice ale Londrei, printre care: London Eye, Tower of London, London Aquarium, Chelsea Stadium, croaziera pe Tamisa, tur cu autocarul, musical in West End, Kensington Palace, Transport Museum, London Dungeon, Madame Tussauds, Camden Market etc.

Copiii au posibilitatea de a alege activitatea preferata in 3 zile / saptamana.

In fiecare zi de vineri, se alegere dintre urmatoarele:
  • muzica – un muzician profesionist ofera lectii in sala de muzica din campus
  • sport – lectii tinute de un instructor in parcul din apropiere
  • teatru – workshop-uri sustinute de un actor profesionist


De asemenea, programul include o excursie / saptamana intr-o destinatie turistica din afata Londrei: Oxford (o plimbare prin oras si un picnic la Colegiul Christ Church), Hampton Court Palace (vizitarea castelului si un picnicin gradinile acestuia), Brighton (vizitarea celebrului dig), Cambridge (plimbare si shopping) sau Canterbury (vizitarea unui loc din patrimoniul UNESCO).


Pentru tarife, inscrieri sau mai multe informatii,

click aici sau contactati-ne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu