miercuri, 4 iunie 2014

Descopera Oxford cu cea mai buna tabara de engleza intensiv!


Oxford este cunoscut la nivel mondial drept un frumos centru universitar, unde se gasesc unele dintre cele mai vechi si mai faimoase institutii de invatamant. Oxford University este format din peste 35 de colegii, multe fondate in Evul Mediu si aproape toate se afla in apropiere de centrul orasului.

Situate in inima Angliei, Oxford si campusul in care se desfasoara tabara internationala sunt doar la o ora de mers cu trenul de centrul Londrei si bine conectate cu toate aeroporturile principale (Heathrow, Gatwick, Luton si Stansted).

Tabara de vara are loc in campusul St. Hugh's College, parte din Oxford University. Acest colegiu de elita a fost fondat in 1886 de catre Elizabeth Wordsworth (stranepoata faimosului poet William Wordsworth).


Campusul scoalii de vara este situat in apropiere de centrul Oxfordului, iar cladirile sale sunt organizate sub forma de hexagon, pe o suprafata de 6 hectare. Scoala britanica este una dintre minunile ascunse ale orasului, avand gradini linistite, partial impadurite. 

Colegiul are sistem de securitate CCTV, iar staff-ul se afla permanent in campus.

Campusul, alaturi de sistemul de securitate si de staff, ofera un cadru extrem de sigur pentru copii.


Descopera si tu Oxford cu cea mai buna tabara de engleza intensiv pentru copii! 

Detalii aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu