vineri, 6 iunie 2014

Tabara internationala de vara la un castel medieval, pe Valea Rinului


Harta Oberwesel
In vara aceasta aveti oportunitatea de a va imbunatati cunostintele de limba germana sau engleza si de a va imprieteni cu studenti din Germania si alte tari, intr-un loc pitoresc de pe malul Rinului.

Cursurile de vara de limba engleza sau limba germana se desfasoara intr-un castel medieval din minunatul orasel oberwesel, in apropiere de faimoasa stanca Loreley.
Oberwesel este destinatia ideala pentru studentii tineri. Este un orasel micut, sigur si incantator in Valea Rinului, una dintre cele mai cunoscute si frumoase regiuni din Germania.
Stradutele inguste, cu casute medievale, turnuri si biserici creeaza o atmosfera de poveste pentru o vacanta in Germania. Te vei simti ca un adevarat cavaler sau ca o doamna de la curte pe parcursul unei zile in Oberwesel, lectiile, precum si majoritatea activitatilor desfasurandu-se in sala medievala si in curtea castelului.

Campusul, dupa cum va spuneam, este intr-un castel medieval renumit: castelul Schönburg, situat la doar 15 minute de mers pe jos de centrul orasului. Construit pe un deal, are o priveliste deosebita asupra Rinului, a podgoriilor din zona si a oraselului Oberwesel.
Castelul gazduieste tineri din toata lumea de mai multi ani, iar in campus vor fi si studenti germani. Acestia din urma vor participa la cursuri de limba engleza si limba franceza si vor lua parte la activitatile de dupa-amiaza si de seara.
Tot in castel se afla si:
  • salile de clasa traditional
  • Lounge-ul, unde tinerii pot asculta muzica, raspunde la e-mail-uri, sau unde pur si simplu se pot relaxa alaturi de noii lor prieteni
  • coltul Fruit 'n' Fit, unde studentii vor gasi pe tot parcursul zilei apa, ceai si fructe
  • coltul recreational
Te poti juca ping-pong sau iti poti exprima creativitate intr-unul din atelierele noastre. Iar pentru cei mai activi, terenurile de fotbal si de baschet sunt foarte aproape: un pic mai in vale, la 10 minute de mers pe jos.


Suna bine? 
Atunci hai cu Mara Study Turism  in 
Tabara internationala de germana / engleza de la Oberwesel (cu insotitor)

Mai multe informatii & tarife gasiti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu