marți, 3 iunie 2014

Tabara de Engleza Intensiv & Trinity Oral Examination

+ Fotbal, Tenis, Golf, Dans & EchitatieEste usor sa intelegi de ce copiii si tinerii isi doresc sa isi petreaca vacanta in tabara de vara de la Buckswood! 

Este o experienta grozava, care are multe de oferit. Desigur, lectiile de limba engleza sunt extrem de importante, dar pe langa acestea sunt o multime de activitati noi de incercat si o groaza de locuri noi de descoperit. Si sa nu uitam de prieteniile stranse care apar si se dezvolta pe durata taberei!

In tabara internationala de la Buckswood se incurajeaza capatarea increderii in sine prin dobandirea de experienta, iar copii isi pot testa singuri limitele participand la activitati sociale si sportive intr-un mediu sigur si placut.

Tabara de copii de la Buckswood inseamna si multa distractie, alaturi de multe amintiri frumoase pe care le vei putea duce acasa si impartasi cu prietenii si familia. Campusul scolii de vara este un loc minunat, plin de viata, activitati si energie.  Cine nu si-ar dori o vacanta de vara aici? :)Descopera Buckingham Palace cu Mara Study!

Daca te inscrii pentru perioada 27 iul - 9 aug sau 03 - 16 aug 2014, ai sansa de a vizita interiorul locuintei Reginei!  Competitia este formata dintr-o serie de probe orale & scrise, in cadrul carora trebuie sa demonstrezi cat de important este ca tu sa fii unul dintre cei 15 castigatori. :) Excursia care va include vizita in Buckingham Palace va avea loc in data de 6 august.
Despre Cursuri Limba Engleza


• Clase de cel mult 15 elevi

• Orice nivel, de la incepator la avansat

Cursurile de limba engleza sunt concepute pentru ca elevii sa dea randament maxim din punct de vedere academic. Programele includ 20 de ore de limba engleza / sapt., plus lectiile geniale din "A Slice of Britain".

Suntem de parere ca cei caremuncesc din greu merita sa se si distreze la fel de mult. De aceea, rasplatim efortul depus de elevi prin programul de activitati si excursii. Programul nostru iti ofera sansa sa profiti la maxim de timpul tau din tabara si nu doar sa inveti engleza, sa vezi locuri frumoase si sa iti faci o multime de prieteni noi, ci si sa inveti sa te descurci singur, sa fii independent.


Programul academic a fost creat cu atentie pentru a putea fi adaptat nevoilor si cunostintelor fiecarui student. Cursul este planificat astfel incat sa echilibreze activitatile academice cu cele non-academice, pentru ca ne place sa ne educam elevii, dar si sa ii pastram motivati!

Fiecare student care va participa la scoala de vara (pentru cel putin 2 saptamani) va da Trinity Oral Exam. Astfel, fiecare pleaca acasa cu un certificat recunoscut la nivel international si cu un sentiment de implinire. Iar, ca bonus, iti vei bucura si parintii si profesorii! ;)

Lectiile "A Slice of Britain", mentionate mai sus, te ajuta sa iti dezvolti cunostintele despre Marea Britanie, in timp ce iti imbunatatesti cunostintele de limba engleza. Incurajam discutiile si participarea in cadrul acestor lectii interactive, precum si activitatile practice. De exemplu, veti degusta mancare britanica si veti lua parte la traditii si obiceiuri britanice in timpul lectiilor.

Lectiile "A Slice of Britain" includ:
• British Films & Film Making
• The Royal Family
• British Food
• British Humour
• British Music
• British Sports

Mai multe detalii despre tabara & tarife gasiti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu