vineri, 28 noiembrie 2014

REDUCERE 10 % Tabara de schi si snowboard din Portes du Soleil - DESPRE SKI



Suntem la sfarsitul lunii decembrie si doar cateva zile ne mai despart de Tabara de schi si snowboard din Torgon. A nins, zapada este proaspata si numai buna de schiat.
Dorim sa va descriem in cateva cuvinte aceasta frumoasa zona. este vorba de o tabara de schi si snowboard si ne adresam acelora care sunt pasionati de munte, zapada distractie si sporturi de iarna.

Venim in intampinarea voastra dragi prieteni schiori cu o reducere de 10 % din tariful acestei tabere, tocmai pentru a va bucura si mai mult de posibilitatile multiple de distractie si agrement.



Schi nelimitat în adevăratul sens al cuvântului așteaptă schiorii în zona de schi Portes du Soleil. Motivul: Prin combinarea a două zone mari de schi în departamentul francez Haute-Savoie și cantonul elvețian Valais, schiorii vor găsi la dispoziție cea mai mare zonă de schi la nivel internațional.
Între 950 și 2450 metri, pantele din Portes du Soleil oferă mai mult de 650 km de pârtii perfect pregătite, accesul fiind posibil datorită folosirii unui singur Skipass. Mulțumită celor 200 de instalații de urcare și a celor 250 pârtii, distracția este garantată și datorită timpului redus de așteptare la instalațiile de urcare. Un total de 14 destinații turistice pe ambele părți a frontierei oferă numeroase activități pentru timpul liber și locuințe pe toate gusturile.
Les Portes du Soleil, adică porțile soarelui, dau accesul la o zonă de schi excelentă. În partea înaltă deasupra lacului Geneva, 12 văi și numeroase vârfuri sunt în așteptarea schiorilor de toate nivelele. Coborârile în partea franceză sunt special adapte pentru familii și pentru începători datorită pârtiilor simple și a priveliștii minunate, în timp ce pe ambele părți a frontierei adevărate provocări așteaptă schiorii experți.

POARTA CARE DESCHIDE UȘILE CĂTRE O VACANȚĂ MINUNATĂ PE ZĂPADĂ

În direcția Chatel, printre diferitele pârtii se află coborârea de Coppa del Mondo Les Prodains și legendara pârtie „Mur Suisse”. Acest nume este potrivit acestei abrupte pârtii cu hopuri care se prezintă ca și un adevărat „zid elvețian” care apare din pământ. Dimensiunea unică a cestei zone de schi, Les Portes du Soleil, invită la un extins safari de schi internațional. 

Și snowboarderii beneficiază de o gamă vastă de oferte de pârtii și coborâri.10 snowparks, 4 halfpipe, 4 boardercross, 4 snowcross,  zone dedicate slalomurilor și curbelor ridicate. Totul pentru a vă garanta pură distracție.

 Scoala de schi elvetiana este considerata, pe buna dreptate ca fiind una dintre cele mai bune din lume. In Torgon copiii iau lectii de schi si snowboard de la echipe de instructori pasionati si motivati, care se afla, la datorie pe munte zilnic. Acestia fac zilnic dovada profesionalismului lor de neegalat prin experienta bine cunoscuta si capacitatea de a dezvolta abilitatea si apetenta pentru schi a elevilor lor.
Ne referim la monitorii locali de la Swiss Ski School, care adauga importante ingrediente taberei de schi: senzatie, distractie, experiente de neuitat de pe munte, in conditii de maxima siguranta.



 Nu ratati ultimele locuri in aceasta tabara de Revelion ! Va asteptam sa va inscrieti si va garantam o vacanta frumoasa de iarna.
Echipa Mara Study


 Detalii despre program:
Tabara de schi/snowboard PORTES DU SOLEIL - ELVETIA










VIDEO BROSURA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu