marți, 11 noiembrie 2014

De ce in tabara de Revelion ?

V-ati putea pune intrebarea de ce sa va lasati copiii intr-o tabara internationala de revelion, oare sunt destul de mari si responsabili adolescentii nostri pentru a participa la un program educativ, o tabara de schi sau snowboard, pe partii de schi renumite, in varf de munte sau intr-un campus dintr-un colegiu de renume din Elvetia, Austria, Germania, Anglia sau shiar SUA? Oare nu ii plictisesc cursurile de limbi straine care se predau in aceste scoli din strainatate? Oare nu este periculos pe partie sau in forfota marilor orase? Oare se descurca in vacanta de revelion fara parinti ?


Este firesc sa va puneti asemenea intrebari si sunteti indreptatiti sa va ingrijorati cand copiii sunt departe. De aceea dorim sa va asiguram ca o astfel de tabara este benefica pentru copiii nostri. Taberele in strainatate organizate de Mara Study sunt atent selectionate, sunt campusuri in care Compania trimite de peste 17 de ani copii, care se intorc cu alta deschidere si mentalitate. 
In primul rand copiii isi fac prieteni din toate colturile lumii, invata sa comunice unii cu altii in diferite limbi straine, participa la jocuri, competitii amuzante, mananca impreuna, fac sport impreuna, invata impreuna, invata sa perceapa noul si frumosul din mai multe unghiuri si nu in ultimul rand, se distreaza sub atenta indrumare, grija si observatie a monitorilor, profesorilor si a insotitorului de grup cu care pleaca din tara si care nu ii scapa din ochi.

De ce un Revelion in Tabara? De ce in vacanta fara parinti?         Iarna este spectaculoasa, cabanele si partiile din Elvetia, Austria, Germania sunt o feerie in perioada de trecere dintre ani. Copiii se distreaza in natura, schiaza, aprind torte, fac foc in tabara, organizeaza carnaval, discoteca, concerte pe partie, nu se plicisesc pentru ca fac toate astea cu copii de varsta lor si cu oameni instruiti sa ii faca  sa se simta bine, independenti si totusi in siguranta.
Noaptea de Revelion este spectaculoasa mai ales cand este petrecuta cu prieteni, intr-o cabana-campus de pe partie intr-una din statiunile montane de renume, cum ar fi Portes du Soleil, Verbier, Montreux din Elvetia, sau la castel in Bad Aussee in Austria.

Distractia este amplificata de veselia si bucuria copiilor de a se manifesta in mod natural si liber fie ca este munte sau campus londonez, fie ca invata dansul, moda, limba engleza si cultura americana in New York sau participa la cursurile intensive de germana, din Lindemberg , la cursurile de engleza,  jurnalism din Cambridge sau la lectii de schi, snowboard cu monitori locali din cele mai renumite scoli de schi din lume.
Si... dragi parinti, nu spune nimeni sa va lasati copiii singuri in tabara, daca nu vreti. Mara Study va propune tabara din Elvetia-Portes du Soleil care are programe speciale pentru copii si parinti - programe pentru familii,  in care copiii isi fac programul lor in tabara iar parintii pe cel personal dar mereu in preajma, avand cazare in apartamentele puse la dispozitie pentru familii. 
Programele educationale  pot fi imbinate armonios in asa fel incat fiecare sa isi petreaca vacanta de iarna asa cum si-o doreste.


Asadar, chiar daca  aveti organizata seara de revelion intre adulti in alte parte, undeva unde poate copii dvs. s-ar plictisi, noi promitem ca vom avea mare grija de ei si ii vom invata sa combine utilul cu placutul, distractia cu acumularea de cunoastinte, intr-un mod natural, vesel si relaxant acolo unde nu vor avea timp sa se plictiseasca si sa va simta lipsa


 video: click pe imagine Tabere Iarna 2014-2015
                                                                       
ELVETIA:
Portes du Soleil -Tabara grup
Portes du Soleil - program pentru familii
Montreux ,  Verbier
AUSTRIA:  Bad Aussee - tabara grup
GERMANIA: Lindenberg ,  Bad Schussenried                           
ANGLIA: Cambridge,  Kent
S.U.A: New York

www.mara-study.ro
Social media : facebooktwittergoogle+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu