marți, 25 noiembrie 2014

TABARA DE IARNA - MAREA BRITANIE - Cursuri de engleza, distractie, excursii si aventura

 De ce sa mergi intr-o tabara de iarna in Anglia ?

.... Pentru ca aceasta tabara de limba engleza din Kent este deosebita prin felul in care se abordeaza invatatea: in mod dinamic, interactiv, combinand traditia campusului britanic cu activitatile intreresante desfasurate aici. Va prezentam asadar astazi scoala Bell St.Albans unde, pe langa studiul limbii engleze, se invata cum sa te distrezi invatand, cum sa iti faci prieteni din intreaga lume, cum sa comunici cu ei, cum sa descoperi lucruri noi si interesante, cum sa iti depasesti limitele... este o deschidere spre competitie si aventura, o provocare de a participa la lucruri noi si captivante cu curaj si determinare.

Education is not preparation for life; education is life itself. (John Dewey)


 Aceasta tabara se desfasoara in doua scoli si combina studiul limbii engleze prin abordarea unor teme de interes cu excursii interesante si activitati diverse: schi pe partie artificiala, escalada, inot, fotbal, arts & crafts, rope course, tiroliana.

 Acestea sunt:

BELL ST. ALBANS  care se afla in apropiere de Londra si este noul centru unde se va  desfasura tabara in aceasta iarna. Campusul are 24 ha de spatiu verde pentru sport si diverse activitati in aer liber. 
Studentii sunt cazati in camere single sau cu mai multe paturi, in cladiri separate, fete/baieti,
Masa: pensiune completa
Activitati: fotbal, cricket, performing arts, rugby, kickboxing, ultimate frisbee, rounders, gastronomie, arts & crafts.... si

BOWLES OUTDOOR EDUCATION CENTRE care este un centru de activitati in aer liber situat intr-o zona rurala din sud-estul Angliei unde studentii sunt cazati in camere cu 3, 4 sau mai multe paturi.
Masa: pensiune completa
Activitati: ski pe partie artificiala, escalada, inot, rope course, tiroliana, arts & crafts.

Cursul de limba engleza include 15 ore de lectii / saptamana, ce au loc in fiecare dimineata de luni pana vineri. Lectiile graviteaza in jurul elaborarii unui proiect, a carui tema este stabilita in prima zi de curs de comun acord intre profesori si cursanti. Este necesar un nivel minim elementar de engleza pentru a participa in aceasta tabara.
Temele abordate sunt interesante si au rolul de a capta total atentia copiilor si de a le dezvolta imaginatia. "Mediul inconjurator", "Totul despre mine", "Aventura cu pirati", "Comparatie intre doua culturi", sunt doar cateva exemple de activitati din tabara de aventura, sport, excursii, distractii si nu in ultim rand, limba engleza din St.Albans.


 Fiecare program include cel putin 1 excursie de o zi si 1 excursie de o jumatate de zi la Londra, Canterbury, Cambridge, Brighton sau Windsor.
Cursantii care participa la programul de doua saptamani au inclusa si o excursie de 3 zile la  Edinburg, capitala istorica a Scotiei
  Tabara de minim 1 saptamana in perioada 28 dec.2013-14 feb.2015 -  Bell St Albans are date de incepere in orice zi de duminica dar studentii pot opta pana la patru saptamani de tabara.
Tarif: 950 GBP / saptamana

 Bucurati-va dragi prieteni dolescenti de viata, mai ales cand ea va ofera multiple posibilitati de a o cunoaste si de a o savura.

Pentru cei mai multi dintre noi, marele pericol nu este ca tintim prea sus si nu reusim, ci ca tintim prea jos si reusim – Michelangelo


De aceea tineri prieteni, aveti curajul sa tintiti cat de sus pentru ca sunt oameni care va sustin!

va sta la dispozitie cu programe noi si consultanta educationala

Program Tabara iarna Kent - UK






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu