miercuri, 15 octombrie 2014

TABERE DE IARNA 2014-2015 SCHI & SNOWBOARD IN GERMANIA

Astazi va prezint doua tabere de iarna in Germania

 LINDENBERG - tabara de schi / snowboard si limba germana intensiv

 BAD SCHUSSENRIED - tabara care pregateste elevii pentru admiterea                                                        in invatamantul German.

Ambele Taberele de iarna se adreseaza copiilor din categoria de varsta 10-17 ani. 


Varsta
10-17 ani
Cazare
Familie / rezidenta/campus
Perioada
Scoala este deschisa pe tot parcursul anului
Sosire
Plecare
Duminica
Sambata
Tarif
820 EUR / saptamana pana la 31.12.2014
835 EUR / saptamana dupa 01.01.2015
Cursuri
Germana intensiv,
Ski/snowboard optional          
LINDENBERG - Tabara Schi / snowboard,
limba germana intensiv
Locatie: Lindenberg este un orasel cu o populatie de numai 12.000 de locuitori si un loc ideal de studiu si vacanta pentru copii. Statiunea se afla la poalele Alpilor, langa lacul Konstanz si la doar o jumatate de ora de Austria si Elvetia. 
Scoala, situata la 10 minute de centrul orasului, este deschisa pe tot parcursul anului.
Cazarea in campus, in camere cu 1-4 paturi (majoritatea single si duble), cu baie proprie sau comuna sau in familii germane atent selectionate, in camere single sau duble cu baie comuna. Ambele variante de cazare includ pensiune completa (3 mese / zi).
Activitati: fotbal, volei, baschet, biliard, tenis de masa, fusball, pian, acces Internet,discoteca, minigolf, mountain bike.
Excursii in locatii precum Munchen, Stuttgart, lacul Constance, Augsburg, castelele Neuschwanstein si Linderhof, Friedrichshafen etc.


Cursul de ski / snowboard este optional si include 5 lectii / saptamana cu monitori profesionisti, inchirierea echipamentului, excursie de o zi intr-o statiune din Alpi (sambata), ski pass, transport Lindenberg-statiunea de ski.

Tarif ski: 280 EUR / saptamana (perioada decembrie-februarie)
Tarif snowboard: 280 EUR / saptamana (21 decembrie-3 ianuarie si 15-21 februarie)   

BAD SCHUSSENRIED  - germana intensiv si pregatire pentru admiterea in invatamantul german

Locatie: Bad Schussenried este un orasel situat in zona deluroasa marginita de lacul Constance, Dunare si raul Iller. Cunoscut mai ales pentru proprietatile curative ale apelor minerale si pentru frumusetea naturala a imprejurimilor, statiunea este punctul de plecare in numeroase excursii.

Scoala se afla la 5 minute de centrul localitatii si este cel mai mare centru de predare a limbii germane ca limba straina cu cazare in campus din Germania, cu o capacitate de 300 locuri. Facilitatile includ piscina acoperita, teren de tenis indoor si perete de escalada.
            
Cazarea se face in campus, in camere duble cu baie proprie si balcon cu panorama asupra parcului scolii sau asupra orasului. Se asigura pensiune completa.

Activitati – fotbal, baschet, badminton, volei, tenis de masa, arts & crafts, biliard, escalada, discoteca, fitness, fusball, inot, minigolf, mountain bike, pian, sauna, vizionari de filme, barbecue, petreceri etc

Excursii – o excursie de o zi / saptamana (sambata) la Munchen, Stuttgart, Augsburg, Kempten, castelele Neuschwanstein si Linderhof, Meersburg, Konstanz sau Insula Mainau si o excursie de o jumatate de zi / saptamana (miercuri) la Bad Buchau, Biberach sau Ravensburg.

  

Detalii despre programe AICI:
http://mara-study.ro/ro/produs/vezi/Tabere+internationale+individuale/id/0/74/75/filtru/3/display/Limba+germana/87/90

                                   https://www.youtube.com/watch?v=BJsRMsS-yzk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu