luni, 6 octombrie 2014

Tabara de engleza si schi pe partie artificiala in Kent - Marea Britanie 2014-2015

Cursuri de limba engleza si AVENTURA

Schi pe partie artificiala, escalada, inot, fotbal, arts & crafts, rope course, tiroliana in tabara de iarna de la KENT - Marea Britanie, deschisa in perioada 28 decembrie 2014 - 14 februarie 2015
Bell St. Adams
Cand spunem tabara de engleza in Kent, Marea Britanie, ne referim la doua locatii: Bell St Adams si Bowles Outdoor Education Centre.

Ambele locatii sunt centre tipic britanice de petrecere a timpului liber intr-un mod activ, avand facilitati de tiroliana, ropes course, escalada, pe langa sporturile clasice. In acest fel veti putea avea parte de senzatii tari si invata limba engleza in acelasi timp.
Gasiti aici un altfel de tabara in strainateate, care combina interesant studiul limbii engleze cu excursii si diverse activitati. Asadar, chiar daca acolo nu aveti zapada, puteti totusi schia pe partie artificiala.
Bowles Oudor Education Centre
Ski pe partie artificiala
Tabara este deschisa in perioada 28 decembrie 2014 - 14 februarie 2015, pentru copii cu varste cuprinse intre 11- 17 ani, astfel o puteti alege ca destinatie pentru vacanta de Revelion sau pentru vacanta din februarie 2015 a elevilor.
  Bell St.Adams se afla in apropiere de Londra si este noul centru unde se va desfasura tabara in aceasta iarna. Campusul are 24 de hectare de spatiu verde pentru sport si diverse activitati in aer liber.
Cazarea se face in camere single sau cu mai multe paturi, in cladiri separate fete / baieti, copiii avand pensiune completa si un program diversificat de activitati cum ar fi: fotbal, cricket, performing arts,  rugby, kickboxing, ultimate frisbee, rounders, gastronomie, arts & crafts.
 Bowles Outdoor Education Centre este un centru de activitati in aer liber situat intr-o zona rurala din sud-estul Angliei. Detine spatii de cazare, camere cu 3,4 sau mai multe paturi, pensiune completa si activitati cum ar fi: schi pe partie artificiala, escalada, inot, rope course, tiroliana, arts and crafts.

Oricare din aceste doua centre sunt perfect organizate pentru a satisface nevoia de aventura, distractie si educatie potrivita fiecarei categorii de varsta.

Cursul de limba engleza include 15 ore de lectii/saptamana, ce au loc in fiecare dimineata de luni pana vineri. Lectiile graviteaza in jurul elaborarii unui proiect, a carui tema este stabilita in prima zi de curs de comun acord intre profesori si cursanti. Acest lucru face mult mai captivant si atragator studiul limbii engleze, pentru ca temele abordate sunt interesante, ca de exemplu:  "Mediul inconjurator", "Totul despre mine", "Aventura cu pirati", "Comparatie intre doua culturi".
Fiecare program include cel putin o excursie de o zi si o excursie de o jumatate de zi la Londra, Canterbury, Cambridge, Brighton sau Windsor.

Tarif 950 GBP / saptamana 
 

Tarifele includ:

  •  transfer dus-intors aeroport
  •  cazare in campus cu pensiune completa
  •  test de evaluare, curs de engleza si materiale de studiu
  •  program de activitati si excursii
  •  supraveghere permanenta
  •  certificat de participare
  

Tarifele nu includ:

  •  taxa de inscriere 95 GBP
  •  transport avion Londra
  •  asigurare de calatorie si asigurare storno  
http://www.mara-study.ro/ro/produs/vezi/Tabere+internationale+individuale/id/0/74/75/filtru/3/display/Limba+engleza/87/88


Un comentariu:

  1. Nu ezitati sa ne contactati pe adresa office@mara-study.ro
    Mara Study a lansat campania de 5 % reducere la toate taberele pentru inscriere pana in 15 octombrie.
    Campania early booking continua !

    RăspundețiȘtergere