miercuri, 24 septembrie 2014

SIGURANTA COPIILOR DUMNEAVOASTRA ESTE GRIJA NOASTRA !

Tabara de schi si snowboard in Austria
Distractie de Anul Nou la Bad Aussee


Copiii sunt zi și noapte supravegheati  de personal calificat, profesori și educatori, monitori, insotitori de grup, pregatiti pentru aceasta activitate. Sunt oameni care stiu sa lucreze cu copii si care daruiesc pe langa cunostintele lor, afectiune si grija. Este foarte important pentru noi, ca organizatori de turism educational, sa stim ca ei se simt in siguranta in aceste tabere, ca sunt bine primiti in grupurile de copii din alte tari si ca pot sa se integreze rapid in colectivitate. De aceea am selectat atent cele mai potrivite Scoli si programe pentru taberele noastre in strainatate. 

In aceasta tabara de schi si snowboard din Bad Aussee se reunesc copii din intreaga lume, pentru a se familiariza cu limba germana si limba engleza, dar mai intai de toate vin sa se bucure de vacanta lor, sa se distreze, sa beneficieze de noi si pretioase informatii, sa invete lucruri noi, sa isi faca prieteni. Activitatile si jocurile cu copiii sunt coordonate de un personal profesionist. Se pune mare valoare pe faptul ca programele de studii si sport sunt urmate si respectate riguros. Se creeaza o disciplina cu care micii studenti se familiarizeaza imediat, pentru ca programele sunt placute, lejere si armonios imbinate.
Exista intotdeauna vorbitori nativi de limba engleza in tabara, in acest fel ei pot invata in joaca limba engleza, fara sa-i streseze, notitele, testele, manualele. 
Atentia staff- ului taberei se indreapta si asupra conditiei fizice a copiilor, a felului in care se odihnesc, se hranesc sau participa la jocuri, activitati, in campus, in oras si pe partiile de schi, fiind tot timpul cu "ochii pe ei".Copiii se pot bucura de o vacanta lipsita de griji, iar dumneavoastra dragi parinti trebuie sa stiti ca vor fi pe maini sigure si de nadejde. 

 Copiilor li se ofera un regim alimentar, normal echilibrat, tinand cont de efortul fizic pe care il fac. La cerere se pot oferi de asemenea meniuri sau diete speciale. Personalul din bucatarie este pregatit sa satisfaca nevoile si dorintele tututror, oferind zi de zi produse proaspete din regiune.                                                         


In tabara, igiena este foarte importanta, copiilor li se ofera constant prosoape si lenjerie de pat curate, personalul  taberei urmarind acest aspect. In caz de nevoie hainele copiilor pot fi spalate. 

Asistenta medicala in campus 24/24 ore. 



Cazarea in campus se  face in camere de 10 persoane cu paturi suprapuse, separat pentru fete si baieti.  Administratia taberei a considerat ca astfel, asezand multi cpii in camera acestia se simt mai bine si se creeaza o atmosfera mult mai prietenoasa, calda ca de cabana la munte. 
Fiecare activitate din Tabara este atent supravegheata de catre instructori specializati in fiecare domeniu : calarie, balet, dans, sporturi de iarna, innot, desen, sau jocuri.  O data pe saptamana se organizeaza foc de tabara si barbeque.

Monitorii de schi si snowboard, sunt schiori profesionisti localnici, care cunosc foarte bine muntele, traseele, au experienta cu copii si sunt vorbitori de limba engleza. Copii vor fi impartiti in grupe in functie de varsta si nivel si vor fi dusi pe partii cu grad mic si mediu de dificultate potrivite cerintelor lor. Masa de prinz se va lua la pachet si se va servi pe partie.
Deasemenea, copii vor pleca din tara cu insotitor din partea agentiei. Acesta va supraveghea pe toata durata taberei toate actiunile copiilor, transportul, transferurile, asigurandu-se ca totul se desfasoara in conditii normale. Deasemenea insotitorul va tine permanent legatura cu cei de acasa.
Aceasta tabara primeste copii in vacanta  inca din anul 1969 si se mandreste cu faptul ca deja copii  „copiilor lor” isi petrec tot aici vacantele.
Campusul este ca o mare familie care aduna copii si adolescenti din intreaga lume. Ei sunt bineveniti atat iarna cat si vara;  bariera lingvistica este depasita foarte repede si prieteniile de viata se formeaza inca de la varste mici.
Fostii mici copii au fondat chiar un club al Campusului unde se intalnesc anual.
 Va asteptam cu drag in Castelul prieteniei, de Anul Nou 2014 - 2015 ! Focurile de artificii si tortele purtate de copii in noaptea de Revelion vor da savoare trecerii dintre ani.

 Aceste tabere noi le propunem copiilor si adolescentilor care vor sa incerce lucruri noi si frumoase si dorim sa fiti convinsi, dragi parinti ca acestia vor fi in siguranta cu noi.

Detalii program AICI










 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu