joi, 11 septembrie 2014

TABARA DE SKI & SNOWBOARD, PORTES DU SOLEIL - ELVETIA

                                            

POARTA CARE DESCHIE UȘILE CĂTRE O VACANȚĂ MINUNATĂ PE ZĂPADĂ

         Aceasta este sugestia noastra pentru petrecerea vacantei tale de iarna la ski si a Anului Nou !  27 decembrie 2014 - 3 ianuarie 2015     

 Varsta 10 - 18 ani

Tabara internationala de iarna, cu program de ski si snowboard, pentru copii si tineri de la 10 la 18 ani, se desfasoara in Portes du Soleil, una dintre cele mai mari zone de ski din Europa care se afla la granita dintre Elvetia si Franta. Cu mai mult de 200 ski lift-uri si 286 partii, totalizand 650 km, este un adevarat paradis al schiorilor. Stratul de zapada este generos incepand cu jumatatea lunii noiembrie si pana la sfarsit de aprilie.

Tabara are loc in statiunea  Torgon care se afla in cantonul  Valais din Alpii elvetieni si este o localitate linistita ce ofera o panorama extraordinara asupra vaii Ronului, Lacului Geneva, Dents du Midi si varfului Mont Blanc.

In aceasta tabara copiii vor avea insotitor de la plecarea din Romania, care ii va indruma si supraveghea pe toata durata taberei si va tine legatura cu cei de acasa.

Aici copiii isi pot petrece vacanta alaturi de copii de varsta apropiata si de diferite nationalitati avand astfel ocazia sa-si faca prieteni noi cu care sa se distreze, sa comunice in alta limba si sa petreaca un Revelion pe cinste!

Cursurile de ski sau snowboard sunt coordonate de monitori profesionisti care cunosc foarte bine zona si care ii vor supraveghea pe copii in timpului programului de ski.  

Campusul, situat pe un platou insorit, este compus din trei corpuri de cladiri care au camere cu 2-4 locuri si baie proprie.
Micul dejun si cina sunt servite in restaurantul din campus iar pranzul poate fi luat la restaurantele de pe partiile de ski, in functie de preferinte.

Tariful este de 1500 EUR/8 zile

Tariful include:  transfer dus-intors aeroport Zurich, cazare in campus, demipensiune,  6 zile ski pass, scoala de ski/snowboard cu instructor, program de activitati si excursii, insotitor de grup.
Tariful nu include:  biletul de avion, inchirierea echipamentului si asigurarile.

Aceasta locatie este potrivita si pentru familiile care doresc sa-si insoteasca copiii in tabara. Parintii si copiii locuiesc impreuna dar isi pot petrece timpul zilei separat, parintii dupa cum doresc iar copiii urmand programul taberei de copii.

Detalii despre acest program AICI
http://mara-study.ro/ro/produs/vezi/Programe+de+familie/id/2198/display/Program+de+ski+pentru+familii+-+insoteste-ti+copilul+in+tabara+internationala%21

PORTES DU SOLEIL – ZONĂ DE SCHI FĂRĂ FRONTIERE

Peisajele si muntii sunt impresionanti iar conditiile pentru practicarea sporturilor de iarna, excelente. 


Scoala de ski este de renume mondial, echipele de monitori de ski sunt constituite din specialisti profesionisti de inalta clasa.

Schi nelimitat în adevăratul sens al cuvântului așteaptă schiorii în zona de schi Portes du Soleil. Motivul: Prin combinarea a două zone mari de schi în departamentul francez Haute-Savoie și cantonul elvețian Valais, schiorii vor găsi la dispoziție cea mai mare zonă de schi la nivel internațional.

Între 950 și 2450 metri, pantele din Portes du Soleil oferă mai mult de 650 km de pârtii perfect pregătite, accesul fiind posibil datorită folosirii unui singur Skipass. Mulțumită celor 200 de instalații de urcare și a celor 250 pârtii, distracția este garantată și datorită timpului redus de așteptare la instalațiile de urcare. Un total de 14 destinații turistice pe ambele părți a frontierei oferă numeroase activități pentru timpul liber și locuințe pe toate gusturile.


Les Portes du Soleil, adică porțile soarelui, dau accesul la o zonă de schi excelentă. În partea înaltă deasupra lacului Geneva, 12 văi și numeroase vârfuri sunt în așteptarea schiorilor de toate nivelele. Coborârile în partea franceză sunt special adapte pentru familii și pentru începători datorită pârtiilor simple și a priveliștii minunate, în timp ce pe ambele părți a frontierei adevărate provocări așteaptă schiorii experți.

Alte oferte de sporturi de iarnă precum excursii cu snowshoes cu trasee pregătite care se extind pe lungimea de 400 km, pârtii de fond pentru mai bine de 250 km, plimbări cu calul prin peisajul înzăpezit, patinaj pe gheață sau un tour cu elicopterul. Toate acestea completează vasta gamă de oportunități oferite de zona de schi Portes du Soleil pentru vacanțele pe zăpadă.

 Au inceput inscrierile, portile taberei s-au deschis !

 Detalii AICI

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu