vineri, 12 septembrie 2014

TABARA DE SKI / SNOWBOARD - AUSTRIA, BAD AUSSEE

Portile Castelului din Bad Aussee, se deschid in perioada 27.12.2014- 4.01.2015

Daca ai intre 7-15 ani si vrei sa iti petreci Anul Nou intr-o tabara internationala de ski si snowboard, hai cu noi in Austria ! 

Vei avea insotitor, si vei putea sa beneficiezi, in afara de distractie si de lectii de ski/snowboard cu monitori profesionisti, intr-o zona schiabila de neuitat



Placa, butii si rucsacul de veti pregati, Castelul va fi al vostru in vacanta de iarna...si cine stie, poate si printesa din turn....:) Oricum va veti face multi prieteni si veti putea comunica in ce limba doriti...pentru ca veti invata si cum sa o faceti.
Diverse jocuri de grup, patinoar, distractie, dans, calarie si nu in ultimul rand, sporturi de iarna  pot transforma vacanta si Revelionul vostru intr-o poveste frumoasa.

Va tenteaza?
Tabara Internationala de iarna cu program de schi si snowboard se desfasoara in Bad Aussee, in zona Salzkammergut din Styria - centrul Austriei. De peste 100 ani este considerata una dintre cele mai atractive statiuni din Austria.

Oraselul este inconjurat de paduri si lacuri ce creeaza ambientul ideal pentru excursii si are un muzeu, minigolf, bowling, centru SPA indoor si cinema. La fiecare doua saptamani se organizeaza un festival la care participantii din tabara au parte de multa distractie.
Bad Aussee face parte din zona de ski Loser-Sandling.


Cazarea se face intr-un castel construit in 1888, una dintre ultimele marturii arhitecturale ale Imperiului Austroungar. Castelul, recent renovat, cu o capacitate de 80 de locuri, gazduieste copii in tabere de iarna, vara si primavara, de 42 de ani. Majoritatea copiilor sunt austrieci cu varsta cuprinsa intre 7 si 15 ani.



Camerele sunt de cate 10 locuri cu paturi suprapuse, foarte prietenoase, aranjate astfel tocmai pentru a consolida grupurile de prieteni si pentru a crea o atmosfera calda de tabara la munte, unde copii, dupa o zi de cursuri sau activitati sportive pe partiile de ski, pot sa continuie jocurile, sa impartaseasca parerile si sa se distreze. Baile sunt comune.
Insotitorii si profesorii din campus au grija ca programul copiilor sa fie cat mai placut si sa se desfasoare in perfecte conditii.

Campusul a are o gradina superba de 7000 mp., piscina de 16x8 m (practicabila vara), teren de tenis cu nocturna, loc pentru barbeque, 6 bai cu dusuri, grupuri sanitate separate, sali de mese pe categorii de varsta, sauna, cabinet medical, camere de recreere cu mese de ping-pong, TV, DVD, lucru manual, etc.


Masa - pensiune completa
Micul dejun: ceai, ciocolata calda, paine, chifle, unt, gem, nutella, branza, musli, fulgi de porumb, cereale cu cacao, lapte, iaurt.
Pranz: de obicei se ia pe partie, la pachet.
Cina: meniul variaza, de obicei se serveste mancare calda
Copii au acces permanent la snacks-uri si bauturi


Ski / snowboard: Tabara internationala de iarna include lectii zilnice de ski sau snowboard pentru toate nivelurile, de la incepatori pana la avansati. Copii sunt repartizati si in functie de varsta. Dimineata, dupa 8,30 copiii merg pe partie unde se schiaza pana la pauza de pranz (pranzul se ia la pachet), dupa-amiaza continuand sa skieze pana cand incep activitatile de seara.Exista si un Fun Park pentru snowboarderi.

Activitati: patinaj, sanie in nocturna, discoteca, art&crafts, jocuri de societate, sauna, carnaval cu costume, iesiri in oras cu insotitorul de grup. Activitatile din cadrul acestei tabere sunt organizate si supravegheate de personalul calificat al taberei, copiii fiind repartizati in functie de varsta.
In noaptea de Anul Nou se organizeaza o petrecere cu artificii si o plimbare cu torte.



Tarif: 1000 EUR / 9 zile

Tariful include:  
·        transfer dus-intors de la aeroport Viena la Bad Aussee

·        8 nopti de cazare
·        pensiune completa
·        7 zile de ski/snowboard cu instructor in functie de nivel
·        ski pass
·        supraveghere si asistenta
·        1 insotitor din partea agentiei la 6 copii

Tariful nu include:
·        bilet de avion
·        inchiriere echipament aprox. 50 EUR
·        activitati sau excursii optionale
·        asigurare de calatorie / storno

Va asteptam cu drag !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu