miercuri, 18 ianuarie 2017

¿Hablas español? Integrare in cultura si traditiile spaniole prin tabara internationala de grup de la Alicante, Spania 2017

Doar pana la 31 Ianuarie poti beneficia de 100 euro REDUCERE!


Iti doresti o experienta internationala pentru copilul tau intr-o destinatie ideala pentru petrecerea vacantei de vara  intr- unul dintre cele mai moderne şi mai frumoase oraşe de pe coasta de est a Spaniei?  Tabara internationala de grup de la Alicante, organizata de Mara StudyTurism este raspunsul. Fie ca ai inceput deja sa iti planifici vacanta de vara pentru tine si familia ta, sau doar esti in cautare de noi oportunitati de dezvoltare pentru copilul tau,  tabara din Spania poate fi solutia ideala pentru vara 2017 .
Stiati ca, pe langa peisajul   exotic si  plajele superbe de pe Costa Blanca,  Alicante  este un centru istoric cu traditie si una dintre cele mai vechi asezari umane de pe coasta spaniola a Marii Mediterane?
Destinatia nu a fost aleasa intamplator cu atat mai mult cu cat programul educational oferit in aceasta tabara internationala imbina utilul cu placutul: cursuri intensive de limba spaniola, activitati turistice si sociale specifice zonei valenciana.
Pe durata celor 2 saptamani ale Taberei internationale de spaniola de la Alicante,  copii vor avea incluse 40 ore de curs de limba spaniola, cursuri predate de profesori  vorbitori nativi, astfel ca nivelul limbii spaniole se va imbunatati considerabil. Cursurile de limba spaniola se desfasoara in grupe mici de 7 – 9 copii. Copii vor fi repartizati in clasa corespunzatoare nivelului de cunoastere a limbii spaniole in urma unui test initial.
Fiind cazati in familii gazda spaniole copii vor avea sansa de a interactiona cu membrii familiei in timpul petrecut impreuna, traind astfel o experienta spaniola autentica. Pe de alta parte, datorita faptului ca in aceasta tabara participa copii spanioli care studiaza aici limba engleza, copiii nostri vor interactiona cu acestia in timpul activitatilor si excursiilor, facandu-si noi prieteni.
Programul taberei include pensiune completa in familia gazda.
Programul taberei de grup de la Alicante este concentrat pe integrarea in cultura si traditiile autentice spaniole, activitatile desfasurate fiind astfel foarte variate: lectii de dans salsa, cina traditionala ‘’ tapas’in oras si tur de oras, quiz-uri si nu in ultimul rand shopping in magazinele din Alicante.
Suntem in tabara in Spania deci copiii se vor bucura de plaja, mare, soare prin  activitati si jocuri pe plaja si implicit vor practica sporturi acvatice precum surf, navigatie, kayak.
Programul de excursii este si el bogat si variat, excursiile fiind organizate in destinatiile cheie  din zona Valanciei: vizite la castelul Santa Barbara, Insula Tabarca, satul pescaresc El Campello, excursie de o zi in provinciile Algar, Altea, Santa Pola, Valencia, etc.
Toata aceste activitati vor fi coordonate de staff-ul scolii si desfasurate in maxima siguranta cu atat mai mult cu cat copiii vor avea si un insotitor de grup din partea agentiei Mara Study Turism, in permanenta.
In cazul in care doriti si alte variante de tabere de vara in Spania, Mara Study Turism are o gama larga de tabere individuale pentru copilul dumneavostra!

Nu rata ocazia de a beneficia de reducerea de 100 euro oferita pentru inscrieri pana la 31 ianuarie 2017 si contacteaza-ne acum.



Telefon:        0736 913 866
E-mail:          office@mara-study.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu