marți, 3 ianuarie 2017

Retrospectiva anului 2016 - cele mai inedite destinatii si spectaculoase experiente ale copiilor in taberele internationale Mara Study Turism – din Japonia pana in Hawaii

Retrospectiva anului 2016 - cele mai inedite destinatii si spectaculoase experiente ale copiilor in taberele internationale Mara Study Turism – din Japonia pana in Hawaii

Pentru ca suntem la inceput de an, va multumim pentru colaborarea de pana acum, va uram La multi ani in noul an si va dorim unul mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese! 

De-a lungul timpului prin Agentia noastra, Mara Study Turism, mii de copii si-au petrecut vacante de vara in tabere internationale de limbi straine in destinatii din cele mai diverse: Marea Britanie, Irlanda, Elvetia, Germania, Spania, Franta, Italia, Malta, Grecia, SUA sau Canada.
Tragand linie si facand bilantul sezonului ce tocmai a trecut, impartasim cu voi cateva dintre experientele educationale si noile destinatii pentru tabere internationale in care copiii si-au petrecut vacanta de vara in 2016.
Una dintre destinatiile in premiera de anul acesta a fost Japonia. Suna bine, asa-i? Tabara internationala de limba si cultura traditionla si cultura pop japoneza de la Fukuoka a reprezentat o experienta inedita pentru copiii care au participat.
Incepatori sau nu(singura conditie fiind cunoasterea alfabetului Hiragana), toti copiii au patruns in misterele culturii japoneze, au interactionat cu localnici, au vizitat cele mai interesante obiective turistice:Dezaifu – cel mai vechi templu Tenmangu din Japonia, Muzeul National Kyushu, Fukuoka Tower – cea mai inalta cladire din vestul Japoniei, Canal City – un centru de cumparaturi urias si cu o arhitectura extravaganta, Yahoo Dome – stadion de baseball cu acoperis retractabil, Uminonakamichi Seaside Park – parc de distractii cu acvariu si zona de relaxare, Ruinele castelului Fukuoka si Tokyo. Au studiat limba japoneza cu profesori vorbitori nativi, au participt la o multime de activitati specifice precum: ceremonia ceaiului, caligrafie, olarit, antrenamente arte martiale sau sabii katana, desene manga, vizitarea unei cafenele cu pisici, vizionare unei piese de teatru japoneze.
Pe scurt, au trait din plin o experienta asiatica autentica pe care o puteti avea si voi in vara 2017.
O alta destinatie in premiera pentru taberele internationale pentru copii, a fost Hawaii. Tabara de limba engleza din SUA a durat 3 saptamani. Copiii participanti la aceasta tabara de grup au stat 2 saptamani in Los Angeles si o saptamana in Hawaii, putand face astfel comparatie intre 2 culturi complet diferite. In mod traditional programele de vara pentru studenti au loc intr-un singur oras. In schimb, pentru o mai buna intelegere, aceasta tabara, a combinat doua state americane cu culturi total diferite. In California se pune un mare accent pe dezvoltare rapida, unde eficienta dusa la extrem a devenit un mod de a trai pentru populatie. Pe de alta parte, in Hawaii cuvantul de ordine este relaxarea, populatia punand un accent mai mare pe confortul mental. In aceasta tabara studentii au putut aprecia diferenta culturala dintre cele doua state fiind in deplina siguranta alaturi de insotitorii de grup care au vegheat la securitatea lor pe tot parcursul taberei.
Alte destinatii de interes in care copiii si-au petrecut vacanta de vara au fost Germania, Anglia, Franta, Elvetia, Austria, Irlanda, Romania si Grecia. Copiii au fost in tabere de basket, tabere de fotbal, tabere de teatru, tabere de limbi straine sau tabere cu programe academice. Toti s-au intors mai bogati in urma experientelor traite si a cunostintelor acumulate. 


Urmeaza noi destinatii si noi programe cu care vom reveni in curand. Pana atunci, asteptam si propunerile voastre la adresa de mail office@mara-study.ro
tel: 0736 913 866
www.mara-study.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu