luni, 9 ianuarie 2017

Programele academice si taberele de vara din Marea Britanie - Oxford, Cambridge, Bath sau Londra!

Tabere de vara si nu numai! Calatoreste, exploreaza si studiaza la cele mai ravnite scoli internationale de vara din Marea Britanie - Oxford, Cambridge, Bath sau Londra, in 2017!


Prieteni, distractie si excursii combinate cu studiul diferitelor domenii academice vor face din vacanta ta de vara, cel mai placut mod de a te pregati pentru anul scolar ce urmeaza, pentru admiterea intr-o scoala in Marea Britanie sau pur si simplu pentru a te lamuri ce anume iti place si ce doresti sa faci in viata.
Scoli de prestigiu din Oxford, Cambridge, Bath sau Londra, organizeaza pe perioada vacantelor de vara programe academice speciale ce combina studiul limbii engleze cu studiul diferitelor subiecte academice:
- pregatire pentru admitere in facultatile de arhitectura, drept, medicina, economie si afaceri, inginerie, IT, moda si design, academia de film
academia de film si arte vizuale pentru juniori
- introducere in domenii specifice IT, drept, medicina, moda si design, arhitectura, economie si afaceri
- cursuri de initiere in International Baccalaureate, curs practic de stiine si arte vizuale
alte discipline academice: stiinta si tehnologie, comunicare si cultura, marketing si afaceri, psihologie si sport.
- pregatire pentru diferite examene si cursuri: relatii internationale, filosofie, literatura engleza si scriere creativa
- cursuri de dezvoltare personala: leadership, oratorie si dezbateri publice, 
- pregatire admitere liceu sau universitate in Marea Britanie.

Toate cursurile sunt adaptate in functie de varsta.
Copiii cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani pot studia domenii de interes pentru varsta lor, in timp ce adolescentii cu varste cuprinse intre 13 si 18 ani, studiaza la un alt nivel, avand domenii academice, focusate pe dezvoltarea de competente specifice. 
Scopul acestor programe academice este de a familiariza studentii cu un mediu universitar de excelenta, prin alegerea unui curriculum specific, care va aduce un aport semnificativ in dezvoltarea aptitudinilor si competentelor copilului tau, atat pe plan academic cat si pe plan personal. Programul educational este structurat in felul urmator: dimineti cu programe academice, dupa amiezi cu cursuri interactive, si seri relaxante cu diverse activitati distractive, quiz-uri, dezbateri cu tematici actuale, excursii.
Copiii vor fi cazati in campusuri din importante centre universitare de excelenta cunoscute pentru frumusetea lor istorica si viata sociala foarte activa.

In afara de avantajele academice ale acestor programe, prin participarea la aceste tabere internationale de vara, copilul tau va avea oportunitatea de a  interactiona cu copii din toate colturile globului, de a-si face noi prieteni, traind intr-o comunitate internationala, de a-si imbunatati vocabularul si gramatica limbii engleze, de a experimenta viata de student la Oxford, Cambridge, Bath sau Londra si de a trai printre englezi nativi.
Recomandarea agentiei Mara Study pentru aceste tipuri de tabere internationale vine datorita avantajelor cu efect imediat pentru copilul tau, si anume: un real progres in subiectul de interes ales: film, arhitectura, IT, moda, drept, medicina, leadership, economie, imbunatatirea limbii si gramaticii engleze, mediu international multicultural, profesori vorbitori nativi, un program divers de activitati turistice, sociale si sportive. Avantajele reale si multiple ale programului educational fac din acesta unul foarte cautat de parinti si elevi deopotriva, motiv pentru care cererea este foarte mare, locurile fiind limitate, ocupandu-se foarte rapid. 
Asadar, nu mai sta pe ganduri si ofera-i copilului tau experienta educationala de care are nevoie pentru a-i deschide orizonturile in alegerea  unui program academic potrivit, pe viitor. 

Contacteaza agentia Mara Study Turismai carei consultanti educationali iti pot recomanda programul si scoala potrivita.

Contacteaza-ne acum!

Telefon:      0736 913 866
E-mail:        office@mara-study.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu