miercuri, 30 aprilie 2014

Tabara internationala cu program de arta pentru copii - Anglia

Fame Academy: Muzica, Dans & Teatru



Varsta: 11 - 17 ani

Perioada: 7 iul - 29 aug 2014

Locatie: Skegness, Anglia, Marea Britanie
Cazare: apartament

45 de ore de workshop-uri:
- Lectii dans
- Lectii teatru
- Lectii muzica
Diverse activitati.


Tabara internationala de vara in Anglia, cu specific de muzica, dans si teatru, se desfasoara in Skegness, un orasel de litoral pe coasta de nord-est a Angliei, la 190 km nord de Londra, ce ofera turistilor plaje intinse cu nisip fin si o atmosfera primitoare si ospitaliera. Skegness este o destinatie de vacanta populara intre britanici de mult timp, iar in ultimii ani a incep sa atraga si turisti internationali. Obiectivele turistice principale sunt: digul vechi de 125 ani, centrul artistic Embassy si Skegness Nature Land, o interesanta expozitie faunistica.

Funcoast World a fost votat centrul rezidential de vacanta nr. 1 din Marea Britanie in ultimii 10 ani si are numeroase facilitati: 3 sali de teatru moderne cu sistem special de iluminare si efecte speciale, piscina cu masina de facut valuri, pista de karting, bowling, parc de distractii, plaja privata, terenuri de sport, Nintendo wii, discoteca, laser quest, tir cu arcul, sala de cinema.


Cazare Skegness

Cazarea este la un standard ridicat si se face in apartamente moderne cu capacitatea de 2-4 locuri. 

Masa: pensiune completa

Program scoala de vara


Programul FAME ACADEMY le ofera sansa copiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 11 si 17 ani sa isi dezvolte talentul la muzica, dans si teatru, ca o pregatire pentru o viitoare cariera pe Broadway!

Pe parcursul a 2 saptamani, se abordeaza diferite subiecte legate de urmatoarele arte:
  • Cursuri DANS – invatarea si dezvoltarea abilitatilor si tehnicii in urmatoarele stiluri de dans: modern, jazz, funky, street, pop si urban
  • Cursuri TEATRU – invatarea aspectelor tuturor laturilor unui spectacol de teatru: dictie, exprimare, limbajul corpului, improvizatie, personificare etc.
  • Cursuri MUZICA – tehnica vocala, folosirea corecta a microfonului, antrenarea auzului, interpretare, frazare, armonie vocala, improvizatie


Fiecare workshop va avea loc o data la 2 zile, iar uneori in zile consecutive pentru a asigura continuitatea unei anumite teme.

Curs limba engleza


Nu sunt lectii traditionale de limba engleza, dar in fiecare zi o tema va fi parcursa in timpul workshop-urilor.

Activitati tabara copii


Programul include 45 de ore de workshop-uri de muzica, dans si teatru in cele 2 saptamani. Seara, cursantii au posibilitatea de a participa la o serie de activitati, dintre care: vizionari de filme, talent show, competitii sportive, quiz-uri, diverse alte jocuri. 

Serii tabara arta
  • 7 - 21 iulie 2014
  • 21 iulie - 4 august 2014
  • 4 - 18 august 2014
  • 15 - 29 august 2014




Pentru tarife, inscrieri sau mai multe informatii,

click aici sau contactati-ne.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu