miercuri, 30 aprilie 2014

Tabara internationala pentru copii in Chichester, Anglia - vara 2014

Engleza, Trinity Exam, lectii de tenis & training de majoreteVarsta: 11 - 17 ani

Perioada: 21 iun - 16 aug 2014

Locatie: Chichester, Anglia, Marea Britanie
Cazare: campus
Curs limba engleza:
15 - 20 ore engleza / saptamana
Diverse activitati.

Excursie de weekend la Londra.

Daca pana acum ati fost ingrijorat(a) de ideea de a va trimite copilul singur in tabara, avem solutia ideala pentru dvs.! In tabara internationala de vara din Chichester, Mara Study va avea un reprezentant roman pe durata intregii veri. Astfel, va puteti trimite copilul oricand, fara a depinde de un grup sau de un insotitor.

Daca totusi doriti sa plece intr-un grup, tabara de grup de la Chichester se organizeaza in perioada 2 aug - 16 aug 2014.


Tabara internationala de vara de limba engleza in Anglia pentru copii si tineri cu varsta de 10-17 ani are loc in Chichester, un orasel din sudul Angliei, la 130 km de Londra, cu o populatie de aproximativ 25.000 de locuitori. Centrul orasului se afla pe fundatiile unui oras antic din vremea romanilor, iar strazile vechi s-au pastrat pana astazi.

Cazare Chichester

Cazare campus, in camere single sau duble, cu baie comuna sau in camere single, cu baie proprie

Masa: pensiune completa.

Scoala de vara

Campusul Bishop Otter al Universitatii Chichester este situat la doar 10 minute de centrul istoric al orasului, intr-o zona cu numeroase parcuri si gradini. In 15 minute se ajunge la plaja, in Bognor Regis. Capacitatea este de 250 locuri. In 2013, au participat copii de 12 nationalitati diferite.


Facilitati: sali de clasa spatioase, sala de mese cu 200 locuri, cafenea, parc si zona verde in campus, teren sportiv pentru fotbal, volei si netball, lounge, frigider.

Cursuri tabara internationala

Cursul de limba engleza are loc in grupe de cate maximum 15 studenti si se desfasoara in intervalul orar 09:00-12:30. In prima zi de curs se sustine un test de plasament pentru repartizarea studentilor pe grupe, conform nivelului de cunostinte.

Tipuri de curs:

 • curs general - 15 lectii de 45 minute / saptamana
 • curs intensiv - 20 lectii de 45 minute / saptamana (+ 15 GBP / saptamana)
 • curs mini-grup – 20 lectii de 45 de minute / saptamana in grupe de cate maximum 4 persoane (+179 GBP / saptamana)

Cursurile se adreseaza celor cu nivel de engleza A1-C1.


Suplimentar, se poate opta pentru sustinerea Trinity Oral Examination, examen oral specific cursurilor de engleza de scurta durata. Cine doreste acest examen trebuie sa urmeze cursul intensiv minimum 2 saptamani. Date de sustinere: 11, 18, 25 iulie, 1, 8, 15 august 2014. Certificatul obtinut este acordat de Trinity College London.

Activitati tabara copii

 • petrecere de intampinare
 • vizitarea orasului
 • sport (rugby, tennis, baschet, fotbal, volei, sporturi pe nisip)
 • ateliere pe diferite teme
 • vizionari de filme
 • seri tematice (teatru, dans)
 • quiz-uri
 • open stage etc.Optional:
 • TRAINING MAJORETE. Incepere: 6, 20 iulie, 3 august
 • TENIS (5 sesiuni de cate 3 ore / saptamana)

Excursii tabara Anglia

1 excursie de o zi si 2 excursii de cate o jumatate de zi / 2 saptamani in locatii precum: Londra, Brighton, Oxford, Portsmouth, West Wittering & Worthing Beach.           

Optional: excursie de weekend cu innoptare la Londra, varsta minima 13 ani

Aceasta excursie ofera posibilitatea vizitarii mai multor obiective turistice din capitala.  Cazarea se face intr-un hostel, in camere cu mai multe paturi si baie comuna.Pentru tarife, inscrieri sau mai multe informatii,

click aici sau contactati-ne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu