vineri, 25 aprilie 2014

Viziteaza Europa cu tabara de vara "Orient Express"!


Serii: 
10 iul - 24 iul 2014
5 aug - 19 aug 2014

Varsta: 14 - 17 ani

Tari: 
Austria, Cehia, Franta, Germania, Italia, Ungaria

Orase: 
Berlin, Budapesta, Florenta, Paris, Praga, Venetia, Viena
Cazare: hostel & tren

In acest articol va vom vorbi despre un program educational inedit, prezentat in premiera anul acesta si anume o tabara internationala, tabara de vara in strainatate, sub forma unui circuit turistic prin Europa.

Evocand lumea de altadata a perioadei interbelice, programul taberei in strainatate "Orient Express" ofera tinerilor cu varsta intre 14-17 ani un itinerariu pentru descoperirea farmecului Europei Centrale: Germania, Cehia, Ungaria, Austria si Italia.

In fiecare oras, un ghid local va insoti grupul pentru o zi pentru a descoperi istoria si cultura orasului respectiv. Se viziteaza obiective turistice istorice si culturale, in functie de vreme si de preferintele participantilor, iar tinerii vor fi supravegheati si coordonati de lideri de grup pe tot parcursul calatoriei.

Recomandam ca participantii la acesta tabara de vara sa se documenteze in prealabil despre locurile vizitate si sa se implice in vizitarea efectiva a obiectivelor. Se poate face shopping in limita timpului disponibil, dar nu acesta este obiectivul taberei de vara.



Cazare

Cazarea se face in hostel-uri si in tren, in compartimente de dormit.



Transport


Tinerii vor calatori cu trenul intre orasele care constituie obiectivul programului si deplasarea locala se va face cu autobuz, metrou, tramvai sau vapor.


Itinerariu tabara de vara

Ziua 1: Paris – Berlin

Plecarea se face din Paris. Prima noapte este petrecuta in compartiment de dormit.


Ziua 2: Berlin

Sosire in Berlin dimineata. Cazare in hostel. Iesire in oras dupa-amiaza si vizitarea Portii Brandenburg.


Ziua 3: Berlin

Tur cu ghid al Berlinului: Stadionul Olimpic, cartierele Kreuzberg si Viktoriapark, muzeul Stasi (cartierul general al securitatii naziste).


Ziua 4: Berlin – Praga

Sosire in Praga dupa-amiaza. Cazare in hostel. Vizitarea centrului vechi al orasului.


Ziua 5: Praga

Mai mult decat oricare alta capitala central-europeana, Praga reprezinta regasirea artei si istoriei in acelasi loc. Vizitarea Palatului Regal, a Pietei Wenceslas, Insulei Kampa si a Podului Carol.


Ziua 6: Praga – Budapesta

Dimineata, vizitarea muzeului comunismului, care arata viata cehilor sub dominatia Uniunii Sovietice. Dupa-amiaza, plecare cu trenul catre Budapesta. Noaptea se petrece in tren, la compartiment de dormit.


Ziua 7: Budapesta

Sosire dimineata in Budapesta. Cazare la hostel. Vizitarea centrului vechi.


Ziua 8: Budapesta

Vizitarea celui mai mare oras al Europei Centrale, traversat de Dunare, cu Buda (orasul vechi) de o parte si Pesta de cealalta parte. Castelul Buda, Biserica Mattias, Podul cu Lanturi, Piata Eroilor, Castelul Vajdahunyad, diverse muzee si parcuri. Se viziteaza Parlamentul, una dintre cele mai vechi cladiri legislative din Europa si unul dintre cele mai importante obiective turistice ale Ungariei. Vizita la un izvor termal, unde se poate face baie.


Ziua 9: Budapesta

Dimineata, vizita la Muzeul National al Ungariei, fondat in 1802. Dupa-amiaza, piata centrala cu o arhitectura splendida, unde se pot cumpara suveniruri autentice.


Ziua 10: Budapesta – Viena

Sosire dupa-amiaza la Viena, cazare la hostel si vizita in centrul vechi.


Ziua 11: Viena

Dimineata, tur al capitalei baroce a Austriei, cu muzeele, conacele si palatele sale impresionante. Vizitarea Operei, Parlamentului, Primariei, Muzeului Kunsthistorisches, Burghtheatre etc. Dupa-amiaza, vizita la Palatul Schonbrunn, resedinta de vara a imparatului Franz Josef.


Ziua 12: Viena – Venetia

Dimineata, vizita la Palatul Hofburg. Dupa-amiaza, piscina in aer liber. Seara, plecare catre Venetia. Noaptea se petrece in tren, in compartiment de dormit.


Ziua 13: Venetia

Dimineata, sosire in Venetia, cazare la hostel. Tur al orasului plin de istorie, inconjurat de ape. Basilica San Marco, numeroase palate, Podul Rialto. Seara, plecare catre Florenta. Noaptea se petrece in tren.


Ziua 14: Florenta

Dimineata, sosire in Florenta si cazare la hostel. Vizitarea capitalei Toscanei, plina de viata, energie si bogatiile artei renascentiste. Numeroase muzee, palate si zona Oltrarno. Seara, plecare catre Paris. Noaptea se petrece in tren.


Ziua 15: Florenta – Paris

Sosire dimineata in Paris si zbor de intoarcere la Bucuresti.



Pentru tarife, inscrieri sau mai multe informatii,

click aici sau contactati-ne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu