joi, 10 aprilie 2014

Cum a fost la Iasi Science Festival, 6-9 Aprilie

Intre 6 si 9 aprilie, Mara Study a participat la targul educational Educat la Iasi, parte din IETS - Iasi Educational Trade Show si Iasi Science Festival, in cadrul saptamanii Scoala Altfel.



Am avut standul in Sala Pasilor Pierduti, din Universitatea Alexandru Ioan Cuza, prima universitate construita in tara noastra. Cei mici au venit cu clasa, sub indrumarea unui profesor / educator, sau insotiti de parinti si bunici si adunau repede pliantele cu taberele de grup. Abia asteptam sa ii revedem pe unii dintre ei in taberele noastre din vara!





Ne-au mai vizitat si studenti, in pauzele dintre ore, sau inainte de vreun examen. Mai seriosi din fire, s-au dovedit interesati de cursurile de limbi straine, de admiterea la universitati din strainatate sau de programele artistice si sportive pentru adulti.




In penultima zi am iesit la o plimbare, sa descoperim Gradina Botanica, unde ne-am mai intalnit cu niste copii veseli si curiosi. :)

  


(Minunata Gradina Botanica din Iasi, trebuie sa va faceti drum pe acolo neaparat! O doamna profesoara spunea ca este mai frumoasa chiar si decat gradina botanica din Cluj.)

In concluzie: Iasiul este un oras minunat, cu locuitori politicosi si primitori, iar elevii care ne-au vizitat ne-au incantat prin dorinta lor de a invata si a descoperi lucruri noi, precum si prin povestirile pe care ni le-au spus despre pasiunile lor.


P.S. Mai multe poze, in albumul de pe facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu